23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αντίθετο το Δ.Σ. της Λίγκας με το «λουκέτο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Super League γνωστοποίησε τις αποφάσεις που έλαβε στη διάρκεια του σημερινού έκτακτου διοικητικού συμβουλίου.

Τα μέλη εξέφρασαν τη διαφωνία τους στο κλείσιμο των κερκίδων για δύο μήνες αλλά το θέμα θα επανεξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση υπό νέο πρόεδρο.

Ο ΠΑΟΚ, δια του αντιπροέδρου του και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, πρότεινε οι ομάδες να αιτηθούν στην πολιτεία άρση του μέτρου με αντιστάθμισμα την πρόταση επιβολής ποινής κεκλεισμένων των θυρών για το υπόλοιπο της σεζόν σε όσες ομάδες δεν περιφρουρούν εφεξής την τάξη στις έδρες τους.

Μέχρι την ανάδειξή του, καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει η μέχρι σήμερα αναπληρώτρια, Κάτια Κοξένογλου.

Η συνεργασία με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ λύθηκε και τυπικά (ο Ολυμπιακός δεν συμμετείχε), ενώ έγινε αποδεκτό το αίτημα των διαιτητών για συνάντηση με τη νέα διοίκηση και απομένει να καθοριστεί ο χρόνος.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, αναγνώσθηκε επιστολή παραίτησης του κ. Ε. Μαρινάκη. Ομόφωνα εγκρίθηκε το πρόγραμμα 14ης-18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε συμμετείχε στη διαδικασία. Η μπάλα PUMA Orbita 1 TB επιλέχθηκε ως η επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος για τις σεζόν 2024/25 και 2025/26.

Μεταφέρθηκε στα μέλη του Δ.Σ. από τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, αίτημα των διαιτητών περί συνάντησης με τη νέα διοίκηση του συνεταιρισμού, το οποίο έγινε αποδεκτό.

Έγινε εκτενής συζήτηση περί της πρόσφατης απόφασης της κυβέρνησης για διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Το Διοικητικό Συμβούλιο διατύπωσε την αντίθεσή του με την εν λόγω απόφαση και θα επανεξετάσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση του μετά την εκλογή του νέου προέδρου αυτού».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό