20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού 21.12.23 | Oroskopos.tv

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ –ΟΥΡΑΝΟΥ  21.12.23

Στις 21.12 γύρω στις 09.00 το πρωί θα ολοκληρωθεί η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 19ο39΄Ταύρου-Σκορπιού και θα επηρεάσει έντονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους)τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου.

Ο άξονας Αφροδίτης-Ουρανού μας μιλάει για ξαφνικές συναισθηματικές αναστατώσεις ή ερωτικής απελευθέρωσης ,ξαφνικές αποκαλύψεις  και ανατροπές αλλά ίσως και ξαφνικά έξοδα αφού η Αφροδίτη έχει να κάνει και με τα οικονομικά μας.Επίσης ίσως να φέρει απώλεια κάποιου αγαπημένου μας προσώπου μεταφορικά ή κυριολεκτικά  αφού το ζώδιο του Σκορπιού έχει να κάνει και με αυτό το κομμάτι της ζωής μας.

Αυτή η Αφροδίτη στον Σκορπιό λοιπόν που αγαπάει με πάθος ,είναι λίγο ζηλιάρα και κτητική και έχει ανάγκη την απόλυτη αφοσίωση και την  απόλυτη αγάπη θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό που ζητάει ελευθερία.Η διαδικασία αμφισβήτησης ίσως να γίνει με τον ίδιο τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους που θα βρεθούν απέναντί μας και σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να με κάθε τρόπο να κρατήσουμε ισορροπία μια δυνατότητα που μας δίνει η όψη αντίθεσης.Σε αντίθετη περίπτωση εάν δεν μπορέσουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας ίσως να έχουμε ανατρεπτικά αποτελέσματα που ίσως να μας κοστίσουν.

Ωστόσο για κάποιους ίσως να φέρει ξαφνικές γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες αλλά δεν θα υπάρχει δυνατότητα διάρκειας ενώ ίσως να προκύψει και κάποιος έρωτας μιας βραδιάς ή  μια ερωτική περιπέτεια.Σε  αυτή την περίπτωση ίσως να ευνοηθούν τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Επειδή ωστόσο και οι δύο πλανήτες θα είναι σε πτώση και αρκετά επιρρεπείς ίσως να πρέπει να προσεχτεί και η απιστία ή και η αναξιοπιστία και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα επίσης την ίδια ημέρα θα συμμετέχει και ο Άρης με μια όψη 150ο με τον Ουρανό που θα φέρει τριβές και χωρισμούς ή απρόσμενες εντάσεις και νεύρα.

Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για να έχουμε καλύτερο έλεγχο ,να μην λειτουργήσετε σπασμωδικά και παρορμητικά  σε όποιον τομέα επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ενώ ακόμη κι αν έρθουν κάποιες αλλαγές να τις αποδεχτούμε με θετική διάθεση.

Έτσι λοιπόν σε ένα γενικό επίπεδο

Οι Κριοί προσέχετε τα έξοδά σας αλλά αποφύγετε και κάποια απαιτητικότητα από το ταίρι σας ή κάποιο συνεργάτη σας.

Οι Ταύροι θα έχετε εντάσεις με το ταίρι σας ή συνεργάτες και καλό θα είναι να μην δώσετε ή να μην παρασυρθείτε από τελεσίδικες αποφάσεις.

Οι Δίδυμοι δεχτείτε με στωϊκότητα αλλαγές που θα γίνουν μέσα στην εργασία ή την καθημερινότητά σας και προσέχετε κουτσομπολιά.

Οι Καρκίνοι ίσως να έχετε ξαφνικές γνωριμίες ίσως και με ιδιόμορφα άτομα ωστόσο ίσως να έχετε εντάσεις με φίλους,τα παιδιά σας και την ερωτική σας ζωή.

Οι Λέοντες  ίσως να έχετε εντάσεις και ανατροπές σε ένα οικογενειακό επίπεδο ενώ ίσως να έχετε και κάποιες αντιπαραθέσεις ή απαιτητικότητα που θα πρέπει να ισορροπήσετε .

Οι Παρθένοι προσέχετε κάποια ένταση που θα έχετε και αποφύγετε την νευρικότητα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και μια ξαφνική ευκαιρία.

Οι Ζυγοί αποφύγετε έξοδα ενώ αποφύγετε και την γκρίνια ακόμη κι αν δεν νοιώθετε πλήρεις συναισθηματικά.

Οι Σκορπιοί προσέχετε ερωτικές περιπέτειες εάν είστε δεσμευμένοι ,αποφύγετε να διακινδυνέψετε την σχέση με το ταίρι σας και μην κάνετε παράτολμα έξοδα.

Οι Τοξότες ίσως να έχετε εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα στην εργασία ή την καθημερινότητά σας,προσέχετε την υγεία σας αλλά και κάποιο φλερτ.

Οι Αιγόκεροι ίσως να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία ωστόσο ίσως να έχετε εντάσεις και κάποιες ανατροπές ή αποκαλύψεις από φιλικά σας πρόσωπα ή τα παιδιά σας.

Οι Υδροχόοι επίσης προσέχετε εντάσεις στην καριέρα και την οικογένειά σας και μην ξεσπάσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε πρώτα τη λογική σας.

Οι Ιχθείς ίσως να έχετε μια ξαφνική πρόταση,γνωριμία,ή κάποια ερωτική πρόκληση,ίσως να μάθετε κάποια ξαφνικά νέα αλλά ίσως και να έχετε μια διακοπή συμφωνίας.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό