20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αντίθεση Αφροδίτης – Δία, στις 10/12, χαρά και ικανοποίηση στον έρωτα..

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ –ΔΙΑ 10.12.23

Στις 10.12 θα σχηματιστεί και θα ολοκληρωθεί η αντίθεση Αφροδίτης-Δία που θα έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από την προηγούμενη ημέρα και θα φέρει μια αίσθηση χαράς και υπερβολής.

Θα έχουμε την τάση να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας γενναιόδωρα λόγω του Δία στον Ταύρο αλλά ίσως να κάνουμε και έξοδα για να αναπτερώσουμε την συναισθηματική μας ή εσωτερική μας κατάσταση λόγω της αδυναμίας της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να είμαστε απαιτητικοί σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα λόγω κάποιας ανασφάλειας  ή ζήλειας που ίσως να νοιώσουμε.

Ενώ είναι πιθανό να γίνουν υπερβολές και στο φαγητό ή την διατροφή μας λόγω της τάσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας.

Η θετική έκφραση αυτής της όψης όμως θα υπερισχύσει και θα υπάρχει η τάση να χαρούμε και να διασκεδάσουμε, να δείξουμε την αγάπη μας ,να έχουμε ουσιαστικές επαφές ή να κάνουμε γνωριμίες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να πραγματοποιηθούν κάποιοι αρραβώνες ή γάμοι.

Επίσης στα ζώδια που θα ευνοήσει ίσως να φέρει και κάποιο κέρδος χωρίς μεγάλη προσπάθεια ,κάποια δώρα αλλά ίσως και κάποιες ευκαιρίες.

Ερωτικές γνωριμίες επίσης ίσως να γίνουν που μπορεί να δώσουν μεγάλο ενθουσιασμό ενώ θα υπάρξει  χαρά και ικανοποίηση στον έρωτα .

Θα επηρεαστούν θετικά Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Παρθένοι-Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου ενώ περισσότερο επιρρεπείς σε υπερβολές θα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι)του 1ου δεκαημέρου.

Έτσι

Οι Κριοί θα έχετε μια τάση υπερβολής για ικανοποίηση των αναγκών σας  ενώ κάποια απαιτητικότητα ίσως να προκύψει από εσάς ή από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Οι Ταύροι θα έχετε μια τάση  να μεγενθύνετε προτάσεις ή νέες γνωριμίες ενώ ίσως να έχετε και κάποια τάση υπερβολής στην δοτικότητα και την χαρά. Ωστόσο προσπαθήστε να μην λειτουργήσετε επιπόλαια .

Οι Δίδυμοι θα έχετε ευχάριστες επαφές μέσα στην καθημερινότητά σας και ίσως να έχετε ευκαιρίες μέσα στην εργασία σας ή να πάρετε κάποια ικανοποίηση ωστόσο αποφύγετε υπερβολές στην διατροφή σας.

Οι Καρκίνοι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε ,να πάρετε ικανοποίηση από παρέες και φιλικά σας πρόσωπα, ίσως κάνετε νέες γνωριμίες αλλά θα πάρετε και χαρές από τα παιδιά σας.

Οι Λέοντες θα έχετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό για θέματα της καριέρας σας αλλά και για να ικανοποιήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας αλλά αποφύγετε κάποιες υπερβολές και έξοδα .Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να κάνετε εξόδους ενώ υπερβολικές επαφές και επικοινωνίες  ίσως να σας κουράσουν.

Οι Παρθένοι θα πάρετε χαρά μέσα από ευκαιρίες που θα έρθουν αλλά και κάποιο ταξίδι που ίσως κάνετε με το ταίρι σας ή κάποιους συνεργάτες σας .

Οι Ζυγοί ίσως να κάνετε έξοδα για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας και θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί σε υπερβολές ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια έσοδα .Κάποια απαιτητικότητα από τους άλλους ίσως να πρέπει να την περιορίσετε.

Οι Σκορπιοί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τον Δία στον τομέα των σημαντικών σχέσεών σας θα κάνετε νέες γνωριμίες ή θα έχετε κάποιες προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε καλύτερη διάθεση με το ταίρι σας .Σε κάθε περίπτωση όμως αποφύγετε υπερβολές.

Οι Τοξότες θα έχετε καλύτερη διάθεση και χαρά μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ ίσως να έχετε ευκαιρίες και έσοδα μέσα από την εργασία σας αλλά προσέχετε την διατροφή σας και κάποια υπερβολή σε έξοδα που θα κάνετε.

Οι Αιγόκεροι θα έχετε αρκετές επαφές και χαρά μέσα από προτάσεις και επαφές με φιλικά σας πρόσωπα, θα ενθουσιαστείτε με μια νέα γνωριμία ,θα διασκεδάσετε αλλά θα πάρετε και χαρά από τα παιδιά σας.

Οι Υδροχόοι ίσως να πάρετε χαρά μέσα από κάποια ευκαιρία που θα προκύψει στην καριέρα ή την οικογένειά σας, κάποιοι ίσως να φιλοξενήσετε και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ωστόσο ίσως να κάνετε κάποιες υπερβολές σε έξοδα και προσέχετε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Οι Ιχθείς θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, ευχάριστα νέα και κάποιες νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε σεμινάρια για να αναβιβάσετε τις γνώσεις σας ή ίσως να κάνετε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι και ευχάριστες διαδρομές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό