24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Δία, Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτό που ξεχωρίζει τους επιτυχημένους ανθρώπους από τους υπόλοιπους, είναι ο τρόπος που διαχειρίζονται την ζωή τους και οι ισορροπίες που έχουν.  Το αντίθετο συμβαίνει με  όσους παρασύρονται από υπερβολές.

Αυτές τις ημέρες η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος  στις 20/08 από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (27ο 14’) χρειάζεται λιγάκι προσοχή γιατί θα έχει πολύ έντονο το στοιχείο της υπερβολής.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα έχουμε την τάση να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους χωρίς εμείς να προσπαθήσουμε να καταβάλουμε καμία προσπάθεια, θα εκφράζουμε στο μέγιστο βαθμό τα συναισθήματα μας  είτε αυτά είναι χαράς είτε λύπης .

Ενώ θα είναι πολύ εύκολο να αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί σε διατροφικές ατασθαλίες και απολαύσεις για τις οποίες μετά μπορεί να μετανιώσουμε, επίσης θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα μας και να μην παρασυρθούμε σε άσκοπες σπατάλες για λόγους επίδειξης.

Η όψη αυτή δεν θα αφήσει ανεπηρέαστες και τις σχέσεις μας καθώς θα έχουμε την τάση  να συμπεριφερθούμε ανεύθυνα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Δία θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Λέοντες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέχουν σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους καθώς θα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν από το μέτρο και να παρασυρθούν σε υπερβολές τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην δουλειά τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ενθουσιασμένοι είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται  νέα πρόσωπα στην ζωή σας τα οποία θα σας ενθουσιάσουν. Ωστόσο, καλό θα ήταν, πριν βγάλετε από την ζωή σας τους παλιούς σας φίλους, να σιγουρευτείτε ότι οι νέοι σας φίλοι αξίζουν την θέση που πρόκειται να τους δώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Και αυτό γιατί, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βρεθείτε ανάμεσα στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια. Η αντίδραση σας, εξαιτίας του άγχους και της έντονης πίεσης είναι, να αφήσετε για λίγο τα πράγματα στην τύχη τους με αποτέλεσμα στο τέλος να φανείτε ασυνεπείς τόσο στις οικογενειακές, όσο και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει,  στην προσπάθεια σας να προβάλλετε τον εαυτό σας και τα μελλοντικά σας σχέδια, να παρασυρθείτε σε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις για το μέλλον σας, με αποτέλεσμα να μην δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε σημαντικές λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα έξοδα σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε σπατάλες οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ από την άλλη πλευρά , είναι πιθανό να έχετε και  απρόσμενα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις και ανεύθυνες συμπεριφορές τόσο προς τους συνεργάτες σας, όσο και προς το σύντροφο σας, αποτέλεσμα να εισπράξετε την έντονη δυσαρέσκεια τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε για άλλη μια φορά αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η σιγουριά που έχετε στις  ικανότητες σας, αλλά και η επιθυμία σας να μην φανείτε αδύναμοι, θα σας οδηγήσουν, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία, να κινηθείτε μυστικά. Ωστόσο, η απογοήτευση σας θα είναι πολύ μεγάλη εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε υπερβολές κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή κοινωνικής συγκέντρωσης. Ενώ  από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος  έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, ο οποίος να αλλάξει ξαφνικά τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί, με αποτέλεσμα να έχετε αφήσει την προσωπική σας ζωή στο περιθώριο. Αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα εστιάσετε και πάλι την προσοχή σας στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και θα διεκδικήσετε με ιδιαίτερη ορμή τα θέλω σας, γεγονός που θα εκπλήξει όχι μόνο  τους συναδέλφους σας  αλλά και τους αγαπημένους σας , καθώς, τον τελευταίο καιρό δεν τους έχετε συνηθίσει σε τέτοιου είδους αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέδια για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, καλό θα ήταν, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων,  να είστε επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν και να μην αφήσετε τα πράγματα  στην τύχη τους. Επίσης, όσοι από εσάς θα φύγετε αυτές τις ημέρες για διακοπές, καλό θα ήταν να μην έχετε στο μυαλό σας υπερβολικές προσδοκίες, ώστε να μην απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Ιδιαίτερα, όσοι από εσάς είστε σε συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, καλό θα ήταν, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε υπερβολές. Επίσης, καλό θα ήταν να περιορίσετε τις σπατάλες σας, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της τύχης Δία στο ζώδιο σας, την φετινή χρονιά,  σας έχει φέρει σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο σας με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό, σε επαγγελματικό επίπεδο, να επαναπαυτείτε στην καλή σας τύχη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  θα έχετε την τάση να εκφράζετε με υπερβολικό τρόπο τα συναισθήματα σας στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να τους φέρετε σε δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΣ

Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχουν κουράσει. Γι’ αυτό το λόγο, αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δυσκολευτείτε να είστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που σας έχουν θέσει, γεγονός που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε διατροφικές ατασθαλίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό