26.5 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

«Αντάρτικο» στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια

Ειδήσεις Ελλάδα

Έντονη κόντρα σημειώθηκε την Τρίτη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης συγκρούστηκε έντονα με τους βουλευτές Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Νάντια Γιαννακοπούλου καθώς προτίθενται να ψηφίσουν θετικά. Σημειώνεται μάλιστα ότι φαίνεται πως ο κ. Ανδρουλάκης έκανε ακόμη και αναφορά σε κομματική πειθαρχεία εάν τα στελέχη υποστήριζαν αντίθετη γραμμή από το κόμμα. «Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει ρήγμα στην ψηφοφορία», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, από την πλευρά του, αναρωτήθηκε γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν υπερψηφίζει το νομοσχέδιο που παρουσιάζει ο Κυριάκος Πιερρακάκης ενώ ταυτόχρονα σχολίασε «Δεν μας φώναξες να σου πούμε την άποψή μας όσοι σπουδάσαμε έξω ή έχουμε τα παιδιά μας έξω;».

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε τη γνώμη του βουλευτή με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στα στελέχη. Τότε, η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου πήρε τον λόγο και καταφέρθηκε εναντίον του Ανδρουλάκη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι υπάλληλος του κόμματος ρωτώντας ευθέως τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ένα θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας με εκείνον να της απαντά ότι το έχει αναφέρει σε συνέντευξή του.

«Υπάρχει πρόβλημα θεσμικής λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν μπορούμε να επικυρώνουμε αποφάσεις που μας έρχονται την τελευταία στιγμή» είπε με έντονο ύφος η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό