21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανοίγει θέμα αλλαγής ονόματος και συμβόλων στον ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέμα αλλαγής ονόματος και συμβόλων στον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει αίφνης ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ημέρες πριν από το Συνέδριο του κόμματος. 

Επί της ουσίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βάζει από το «παράθυρο» το ερώτημα εάν επιθυμεί τελικά να μετατρέψει σε «καταστατικό» το Συνέδριο του προσεχούς Σαββατοκύριακου καθώς οι αλλαγές για τις οποίες ρωτά τα μέλη του κόμματος είναι καταστατικές. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης με το ερωτηματολόγιο καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο να πουν την άποψή τους για το τι προσδοκούν από το Συνέδριο αλλά και εάν θα πρέπει να προχωρήσει σε τεκτονικές αλλαγές, όπως στο όνομα και στο λογότυπο. 

Στο ερωτηματολόγιο μπαίνουν θέματα και πολιτικού και ιδεολογικού προσανατολισμού αλλά και κάποιες ερωτήσεις που εν πολλοίς προκαταλαμβάνουν και τις απαντήσεις με τον τρόπο που έχουν γραφτεί: 

Υπάρχει επίσης μία ερώτηση – λάστιχο: «Γενικά, τι επιθυμείτε να αλλάξει στο κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τους ψηφοφόρους να μπουν στην ιστοσελίδα του  isyriza και να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο για όλα όσα θεωρούν πως πρέπει να αλλάζουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καλημέρα φίλες και φίλοι,

Αν το Σαββατοκύριακο βρείτε λίγο χρόνο, σας παρακαλώ να μπείτε στον iSyriza και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ: https://t.co/bLIHYnK5Bn

Ζητώ τη γνώμη σας. Γιατί ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς.

Θα αλλάξουν πάρα πολλά…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 17, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό