22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ανθρωποκυνηγητό για τον «καθοδηγητή» που έδωσε τη φωτοβολίδα στον 18χρονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 18χρονος, που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό, στα επεισόδια  που εκτυλίχθηκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν στη σύλληψη του 18χρονου μετά από καταθέσεις μαρτύρων. Επτά φέρεται να επιβεβαίωσαν ότι ο νεαρός πέταξε τη φωτοβολίδα. Σε τέσσερα άτομα το είπε ο ίδιος ο νεαρός δράστης 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές ερευνούν καρέ καρέ τα βίντεο μέσα από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, καθώς ο 18χρονος φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς τον καθοδηγητή του για τα επεισόδια. Μάλιστα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά παρόμοια επεισόδια. 

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 18χρονος, ο άνθρωπος που του είπε να επιτεθούν στους αστυνομικούς και τους έδωσε πολεμοφόδια και ναυτικές φωτοβολίδες, είναι ηλικίας 35 με 40 χρονών. Ο 18χρονος, ωστόσο, φέρεται να δήλωσε ότι δεν είδε το πρόσωπό του καθώς φορούσε full face, ισχυρισμό που οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι o συλληφθείς περιέγραψε στους αστυνομικούς τα ρούχα του άνδρα και πλέον οι αρχές ερευνούν τα βίντεο στο εσωτερικό του γηπέδου προκειμένου να τον εντοπίσουν. 

Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας του έδειξε επί τόπου πώς να χρησιμοποιήσει τη ναυτική φωτοβολίδα. «Δεν ήξερα πως να την χρησιμοποιήσω και μου έδειξε εκείνη τη στιγμή το ίδιο άτομο», φέρεται να είπε. 

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 18χρονο 

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 18χρονο που ομολόγησε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Συγκεκριμένα:

Απόπειρα ανθρωποκτονίας Έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες Κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες Διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού Βιαιοπραγία από κοινού Κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών από κοινού Ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις από άγνωστους δράστες

Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό