19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αλλοδαπού για το βίντεο στην Ακρόπολη

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία όταν στο διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο ανήμερα Πρωτοχρονιά με Πακιστανό που κρατούσε μαχαίρι και κουνούσε τη σημαία της Παλαιστίνης. Το βίντεο διαδόθηκε αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ερωτηματικά αλλά και προβληματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε σε ιδιωτικό προφίλ (πιθανόν Πακιστανού υπηκόου που εμφανίζεται στο βίντεο) στην πλατφόρμα του Tik Tok όπου διακρίνεται μια παρέα νεαρών που κάθονται στον λόφο του Αρείου Πάγου με φόντο την Ακρόπολη. Αμέσως η Ελληνική Αστυνομία τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού ενώ η Ασφάλεια ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και για την ταυτότητα των ατόμων που απεικονίζονται στα επίμαχα πλάνα.

Το υλικό, όπως είναι γνωστό διαδόθηκε πολύ γρήγορα στους χρήστες της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Η διάρκειά του δεν ξεπερνά τα δεκατρία (13) δευτερόλεπτα. Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του χρήστη του προφίλ από τον οποίο δημοσιεύθηκε το βίντεο είναι στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών και ερευνάται ποιο φυσικό πρόσωπο βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό.

Στο βίντεο απεικονίζεται ένας νεαρός άνδρας, πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής, να κραδαίνει ένα μαχαίρι και να κρατάει τη σημαία της Παλαιστίνης. Το εν λόγω βίντεο λαμβάνει χώρα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και εκτός από τον ανωτέρω άνδρα, στο βίντεο εμφανίζονται εφτά ακόμη άνδρες πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, προανάκριση για το συμβάν και τη σοβαρότητά του διενεργείται από το Τμήμα Κρατικής Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό