16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανθεκτικότητα και παραγωγικότητα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τα νέα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5, ένα smartphone και ένα tablet κατάλληλα για επιχειρήσεις, που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να αντιμετωπίζουν τις αυστηρές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας στην πρώτη γραμμή, στις οποίες απαιτείται ευελιξία, βελτιστοποίηση και ασφάλεια.

Και οι δύο συσκευές θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κινούνται με άνεση, καθώς θα έχουν συνδεσιμότητα 5G, αναβαθμισμένη απόδοση επεξεργαστή κινητής τηλεφωνίας και αυξημένη μνήμη σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές Xcover και Tab Active. Το XCover7 διαθέτει νέα ισχυρή  κύρια κάμερα και διευρυμένο μέγεθος και ανάλυση οθόνης. Παράλληλα, το Tab Active5 θα περιλαμβάνει τόσο  αποσπώμενες μπαταρίες όσο και λειτουργία χωρίς μπαταρία, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να εργάζονται σε διάφορες συνθήκες.

Σύμφωνα με την έκθεση IDC Marketscape Worldwide Rugged Mobile Devices 2023 Vendor Assessment, το 2022, πάνω από το ένα τρίτο (38%) των αμερικανικών επιχειρήσεων χρησιμοποίησαν ανθεκτικές φορητές συσκευές, ενώ ένα άλλο 38% των οργανισμών αυτών ανέφεραν ότι σχεδιάζουν να αγοράσουν περισσότερες κινητές συσκευές μέχρι το 2023. Καθώς οι ανθεκτικές κινητές συσκευές είναι αξιόπιστες, και συνδυάζουν υψηλή απόδοση και αντοχή, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας σειράς επιχειρηματικών κλάδων, όπως η  βιομηχανία, η υγειονομική περίθαλψη, το λιανικό εμπόριο, καθώς και τις ανάγκες των κυβερνητικών οργανισμών. Ως εκ τούτου,   η αγορά των ανθεκτικών συσκευών θα συνεχίσει να αναπτύσσεται τα επόμενα έτη.

Μεγάλη διάρκεια ζωής των συσκευών με ανθεκτικότητα νέου επιπέδου

Σχεδιασμένα για να αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες εργασίας, τα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 επιτρέπουν στους εργαζόμενους να χρησιμοποιούν τα smartphones και τα tablets τους χωρίς έγνοια. Και οι δύο συσκευές -μαζί με το S Pen που συνοδεύει το Tab Active5- έχουν πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, εξασφαλίζοντας ένα επίπεδο ανθεκτικότητας κατάλληλο για δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα, όπως τα εργοτάξια ή οι αποθήκες. Κατασκευασμένες σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H, το Galaxy XCover7 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρο, ενώ το Galaxy Tab Active5 μπορεί να αντέξει πτώση από ύψος 1,8 μέτρων, όταν χρησιμοποιείται η προστατευτική θήκη που περιλαμβάνεται στο πακέτο. 

Το Galaxy XCover7 και το Galaxy Tab Active5 διαθέτουν Corning Gorilla Glass Victus+ και Corning Gorilla Glass 5, αντίστοιχα, που ενισχύουν την ανθεκτικότητα και την αντοχή ενάντια στις γρατζουνιές. Οι οθόνες των συσκευών επιτρέπουν, επίσης, προσαρμογές στην ευαισθησία αφής, καθιστώντας τις εύχρηστες για εργαζόμενους που φορούν γάντια. Έχουν, επίσης, δοκιμαστεί εκτενώς για χρήση με απολυμαντικά. Με αυτές τις προδιαγραφές, οι ανθεκτικές συσκευές Samsung Galaxy είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ή παρόμοιους κινδύνους, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για μια μεγάλη ποικιλία εργαζομένων πρώτης γραμμής.

Σχεδιασμένα για να διατηρούν την  ροή εργασιών στο γραφείο, στο πεδίο ή στην πρώτη γραμμή

Στον σημερινό, ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο, οι επιχειρήσεις χρειάζονται από τους εργαζόμενούς τους να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το Galaxy XCover7 έχει αναβαθμιστεί, για να παρέχει γρήγορο και αξιόπιστο 5G, μαζί με Wi-Fi 5, ενώ το Galaxy Tab Active5 προσφέρει 5G και Wi-Fi 6. Αυτή η συνδεσιμότητα επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

Εκτός από την ομαλή συνδεσιμότητα, οι οθόνες του Galaxy XCover7 και του Galaxy Tab Active5 καθιστούν εύκολη και άνετη τη χρήση τους. Η οθόνη 6,6 ιντσών του XCover7 παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια μαζί με αυξημένη ανάλυση, σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Η οθόνη 8,0 ιντσών του Tab Active5 προσφέρει καλύτερη ορατότητα σε εξωτερικές συνθήκες, χάρη στην αυξημένη φωτεινότητα της οθόνης, και ομαλότερη εμπειρία προβολής με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Και οι δύο συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ισχυρή επιχειρησιακή υποστήριξη, διατηρώντας, παράλληλα, ένα λεπτό, ελαφρύ πλαίσιο για χρήση στον χώρο εργασίας ή εν κινήσει.

Οι ανθεκτικές συσκευές Samsung Galaxy διασφαλίζουν τη συνέχεια της εργασιακής ροής, παρέχοντας στους εργαζόμενους την υποστήριξη και τη συνδεσιμότητα που χρειάζονται, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες εργασίας. Για τις  απαιτητικές μέρες στο πεδίο ή στο εργοστάσιο, οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τόσο το Galaxy XCover7 όσο και το Tab Active5 μπορούν να αξιοποιήσουν τη γρήγορη φόρτιση για να μετριάσουν το χαμένο χρόνο μεταξύ των φορτίσεων. Και οι δύο συσκευές είναι επίσης εξοπλισμένες με  αποσπώμενες μπαταρίες, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας εντός και εκτός του χώρου εργασίας. 

Το Galaxy Tab Active5 μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μπαταρία, όταν ο εργαζόμενος χρησιμοποιήσει τη σχετική λειτουργία «No Battery Mode». Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη συσκευή ασταμάτητα σε  καταστήματα λιανικής ή σε οχήματα, διατηρώντας την υγεία της μπαταρίας σε θερμά περιβάλλοντα. Τα Galaxy XCover7 και Tab Active5 διαθέτουν, επίσης, διεπαφές φόρτισης POGO, οι οποίες απλοποιούν τη διαδικασία φόρτισης, επιτρέποντας στους χώρους εργασίας με βάσεις POGO να φορτίζουν πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Σχεδιασμένα για να διευκολύνουν την παραγωγικότητα και την ασφάλεια

Οι ανθεκτικές συσκευές της Samsung είναι, επίσης, σχεδιασμένες για να διευκολύνουν την παραγωγικότητα και να καθιστούν την εργασία πεδίου απλοποιημένη και αποτελεσματική. Η αυξημένη ένταση του ηχείου περιορίζει τη σύγχυση στα εργοτάξια, εξασφαλίζοντας ακριβή ακρόαση. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τη λειτουργία των πλήκτρων, ώστε να έχουν συντομεύσεις και βελτιωμένη παραγωγικότητα, ενώ η γρήγορη σάρωση του barcode μέσω του Knox Capture εξορθολογίζει την καθημερινότητα για εργασίες σε αποθήκες ή κινητά σημεία πώλησης (mPOS). 

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη του smartphone ή του tablet τους με τη συνδεσιμότητα PC. Οι συσκευές χειρίζονται αβίαστα τη γρήγορη κοινή χρήση περιεχομένου, τις ταυτόχρονες οθόνες και τη συνολική συνέχεια της εργασίας μεταξύ κινητού και υπολογιστή, μέσω του «Link to Windows», ή μιμούνται ένα περιβάλλον εργασίας γραφείου, για εργασίες που μεταφέρουν τους εργαζόμενους από το πεδίο στο γραφείο.

Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να λειτουργούν σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς που ευνοεί την αποδοτικότητα, η ανθεκτική σειρά Samsung Galaxy επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται αποτελεσματικά.. Επιπρόσθετα, τα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 είναι συμβατά με μια σειρά από αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών, από διάφορες λειτουργικές θήκες μέχρι θήκες φόρτισης, USB-Type C PTT και άλλα, επιτρέποντας την ενσωμάτωση σε κάθε λειτουργία στον χώρο εργασίας.

Για πρώτη φορά, οι ανθεκτικές συσκευές Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 της Samsung διαθέτουν υποστήριξη για το Samsung Knox Vault. Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Samsung Galaxy να επεκτείνει τις ισχυρές προστασίες ασφαλείας πέρα από τις συσκευές-ναυαρχίδες, οι εταιρικοί πελάτες έχουν, τώρα, ακόμα μεγαλύτερες επιλογές στις συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Το Knox Vault βοηθά στην προστασία των πιο κρίσιμων δεδομένων σε αυτές τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών της οθόνης κλειδώματος, όπως οι κωδικοί PIN, οι κωδικοί πρόσβασης και τα μοτίβα.

Διαθεσιμότητα

Τα νέα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες συσκευές Galaxy της Samsung, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Galaxy Tab Active5 ή Galaxy XCover7.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό