18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ανησυχία στο NBA για το αποψινό φιλικό των Μπρούκλιν Νετς με ομάδα της Α2 Ισραήλ

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
12.10.2023 | 18:01

Maccabi Ra’anana point guard Norris Cole during the first half of a preseason NBA basketball game Sunday, Oct. 9, 2022, in Oklahoma City. (AP Photo/Garett Fisbeck)
AP

Σε κατάσταση συναγερμού το NBA, για την αποψινή αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς με τη Μακάμπι Ρανανά, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του ισραηλινού μπάσκετ.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα γίνει το αποψινό φιλικό παιχνίδι των Νετς με τη Μακάμπι Ρανανά (02:30) στο Barclays Center και ενώ οι μπασκετμπολίστες της ομάδας του Μπρούκλιν εκδήλωσαν δημόσια την επιθυμία τους η αναμέτρηση να αναβληθεί.

Η ένταση στη Μέση Ανατολή και τα χιλιάδες πλέον θύματα του πολέμου στο Ισραήλ έχουν δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα παγκοσμίως, με το NBA να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στον αγώνα.

Η Μακάμπι Ρανανά, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του ισραηλινού μπάσκετ, επισκέπτεται συχνά τις ΗΠΑ για preseason αγώνες, είχε πέρυσι τους Νόρις Κόουλ, Μπριάντε Γουέμπερ, Τέρενς Τζόουνς και γνώρισε ήττες με 40, 53, 47 πόντους από Κλίπερς, Μπλέιζερς και Θάντερ αντίστοιχα. Φέτος θα έχει μαζί της τον Ντουέιν Μπέικον και τον Μπρούνο Καμπόκλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό