20.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ανησυχία για την Τέιλορ Σουίφτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Τέιλορ Σουίφτ πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία στα πλαίσια των εμφανίσεών της με τίτλο The Eras Tour. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σιγκαπούρη όπου εμφανίστηκε μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της ωστόσο δεν μπόρεσε να κρύψει κάτι πολύ βασικό…

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι η αγαπημένη τους τραγουδίστρια ήταν κρυωμένη. Μάλιστα, όπως φαίνεται καθαρά στα βίντεο, η Σουίφτ δεν μπόρεσε να εμποδίσει τον βήχα κατά τη διάρκεια ερμηνείας των τραγουδιών. 

Το κρυολόγημα που φαίνεται να την ταλαιπωρεί ανησύχησε το κοινό με τον κόσμο να της εύχεται περαστικά. 

Μάλιστα το γεγονός απαθανατίστηκε τη στιγμή που ερμηνεύει το κομμάτι Delicate. Μόλις ανέβηκε το στιγμιότυπο, οι θαυμαστές της έσπευσαν να γράψουν σχόλια εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους λέγοντας ότι η Σουίφτ φαίνεται κουρασμένη και ότι πρέπει να χαλαρώσει λίγο και να αναρρώσει.

«Ξεκουράσου, Τέιλορ, σε αγαπάμε!» γράφουν οι φαν της Σουίφτ μετά από τη συναυλία της στη Σιγκαπούρη.  «Ήμουν εκεί και ανησυχούσα τόσο πολύ», σχολίασε ένας φαν της, ενώ ένας άλλος είπε: «Ωχ όχι, χρειάζεται λίγη ξεκούραση».

«Μπορείς να ακούσεις έναν τραχύ τόνο στη φωνή της, φαίνεται επίσης πιο ήρεμη και συγκρατημένη στις κινήσεις της», είπε ένας άλλος.

«Ελπίζω να είναι καλά. Ξεκουράσου, Τέιλορ, το συντομότερο δυνατό. Σε αγαπάμε! Μείνε ασφαλής και καλά», έγραψε κάποιος άλλος.

«Μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο εξαντλητικό πρέπει να είναι ενώ βρίσκεται σε περιοδεία δίνοντας το 100% σε κάθε εμφάνιση. Είναι απίστευτη!» είπε ένας άλλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό