22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των «Σπαρτιατών», Γιώργος Μανούσος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η ηθική μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα»

Άλλη μια αποχώρηση καταγράφεται από τις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» καθώς πριν από λίγη ώρα ο κ. Γιώργος Μανούσος που εκλέγεται στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών δήλωσε πως ανεξαρτητοποιείται.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται ως εξέλιξη, μετά την εισαγγελική παρέμβαση και την άσκηση ποινικής δίωξης κατά συνολικά 13 ατόμων, για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος (θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί καταγγελίες του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί εκβιασμών στο πρόσωπό του).

Η επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Τασούλα,

Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του Προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασίλειου Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την Κ.Ο των Σπαρτιατών.

Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή είχε να κάνει με την πεποίθηση μου ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.

Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ, θα εκπληρώνω τα καθήκοντα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύθηκαν.

Γεώργιος Μανούσος, Βουλευτής Β΄2 Δυτικός Τομέας Αθηνών»

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε ανεξαρτητοποιηθεί και ο βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς που με επιστολή του άφηνε αιχμές κατά του προέδρου των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα. Επίσης τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την εν λόγω Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, οπότε αυτή τη στιγμή το κόμμα έχει πλέον 9 βουλευτές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό