22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανδρουλάκης: Θα αποκαλύψει σύντομα τον άγνωστο Χ;

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην δημοσιότητα έδωσε η Χαριλάου Τρικούπη βίντεο-teaser, σύμφωνα με το οποίο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα αποκαλύψει «σύντομα» τον άγνωστο Χ, το πρόσωπο δηλαδή που έχει στο μυαλό του να αναλάβει Πρωθυπουργός σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας. 

Στο βίντεο, παρουσιάζονται διάφοροι τίτλοι δημοσιευμάτων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων που ασχολούνται με το θέμα των ημερών, δηλαδή με το άτομο που θα μπορούσε να αναλάβει το «τιμόνι» της χώρας μετά τον αποκλεισμό τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ. Μητσοτάκη από το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, τίθεται το ερώτημα «ποιό είναι το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης», με το βίντεο να ενημερώνει ότι σύντομα η εν λόγω ερώτηση θα απαντηθεί.

Δείτε το βίντεο

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι αν το εν λόγω βίντεο είναι ένας τρόπος να διατηρηθεί το θέμα στην επικαιρότητα, αφού έτσι το ΠΑΣΟΚ παραμένει στο επίκεντρο της προεκλογικής συζήτησης ή αν όντως ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να προτείνει ένα πρόσωπο να αναλάβει επικεφαλής μιας κυβέρνησης συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχει αναφέρει ότι για να προτείνει άτομο για Πρωθυπουργό, ο κ. Ανδρουλάκης θέλει πρώτα να δει το αποτέλεσμα της κάλπης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό