16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανδρουλάκης: Δεν μπορείτε να εγγυηθείτε την ασφάλεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τραγικό γεγονός της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την παρέμβαση του στη συζήτηση στη Βουλή για τη golden visa. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι και αυτό το τραγικό γεγονός «αποδεικνύει την ανεπάρκειά σας να εγγυηθείτε την ασφάλεια, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίες όπως είναι αυτή που συνέβη σήμερα».

Η παρέμβαση του κ. Ανδρουλάκη έχει ως εξής: «Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω από το στυγερό και σοκαριστικό έγκλημα, που συνέβη σήμερα. Μια τραγική γυναικοκτονία. Μια νέα κοπέλα, η οποία είχε καταγγείλει πριν από κάποιο χρονικό διάστημα τον δράστη, πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια και δολοφονείται λίγα μέτρα έξω από αυτό.

Αυτό το τραγικό γεγονός έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς γεγονότων, που αποδεικνύουν ότι έχετε αποτύχει παταγωδώς στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών. Μια σειρά τραγικά γεγονότα δείχνουν την ανεπάρκειά σας να εγγυηθείτε την ασφάλεια, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίες όπως είναι αυτή που συνέβη σήμερα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό