21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης: Αλαζονεία και έλλειψη ενσυναίσθησης χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ίδιος κατέληξε καλώ τον ελληνικό λαό να απαντήσει και να στείλει μήνυμα απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την ανικανότητα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη

Για αλαζονεία και έλλειψη ενσυναίσθησης κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τις καταστροφές από το νέο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία και την Εύβοια.

Ειδικότερα, από την Κεφαλονιά όπου βρίσκεται για περιοδεία, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «πριν από λίγες εβδομάδες συντελέστηκε μία βιβλική καταστροφή στη Θεσσαλία. Η απάντηση των κυβερνώντων ήταν ότι δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν, γιατί ένα τέτοιο φαινόμενο συμβαίνει μία φορά κάθε τριακόσια χρόνια».

«Παρόλα αυτά, χθες, πάλι η Μαγνησία και η Βόρεια Εύβοια, “βυθίστηκαν”. Η απάντηση του κ. Μητσοτάκη ως προς την ανικανότητα να προστατεύσουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους, είναι η αλαζονεία και η έλλειψη ενσυναίσθησης. Και αυτό αποκαλύπτεται και από τις δηλώσεις του ότι η κλιματική κρίση είναι μια ευκαιρία για τη χώρα μας προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος κατέληξε «καλώ τον ελληνικό λαό να απαντήσει και να στείλει μήνυμα απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την ανικανότητα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη». 

Αναφερθείς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε τη διεξαγωγή τους ως μια σημαντική ευκαιρία. «Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Τον δρόμο που περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τα πραγματικά του προβλήματα σχετικά με την αντιμετώπιση της ακρίβειας, το αυξημένο κόστος διαβίωσης, την κλιματική κρίση», είπε ο κ. Αανδρουλάκης.

Κλείνοντας, διαμήνυσε ότι «Εμείς είμαστε εδώ για μια αξιόπιστη, προγραμματική, θεσμική αντιπολίτευση, με τον λόγο της αλήθειας και της συνέπειας. Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να συμβεί το συντομότερο δυνατό». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό