22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αναχώρησαν οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο, μαζί με τον Γιώργο Λιανό – Ποιοι διάσημοι ταξιδεύουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Γιατί έμεινε εκτός ο Τζέιμς Καφετζής

Το Survivor επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά και όπως έχει γίνει γνωστό η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση.

Σήμερα το πρωί, μια ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά, οι «Διάσημοι» παίκτες αναχώρησαν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο καθώς τα γυρίσματα ξεκινούν αύριο. Η κάμερα του «Happy Day» και η Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκε στο αεροδρόμιο και μίλησε με ορισμένους από τους celebrities.

Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν σε πρώτη φάση 24 παίκτες, από αυτούς, οι 12 θα είναι Διάσημοι.

Στο αεροδρόμιο απαθανατίστηκαν οι: Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος (Power of Love), Νίκος Γκάνος, Κρίστη Καθάργια και Μαρία Αντωνά.

Η τελευταία ανέφερε στις δηλώσεις της:

«Ελπίζω αυτός ο χρόνος να έχει κάτι πολύ όμορφο για εμάς. Ο Άρης είναι καλά, ελπίζουμε να τον δούμε μέσα στον κύκλο. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Όσες κατευθύνσεις και να πάρεις, εκεί πέρα θα είσαι μόνος σου, είσαι μονάδα. Θα δούμε πως θα πάει. Ο Άρης ήταν και ένας υπερπαίκτης, ό,τι συμβουλές και να σου δώσει, όλα του φαίνονται πολύ εύκολα. Σίγουρα λίγο μπλοκάρεις αλλά θα δούμε. Ο Άρης είναι η έμπνευση μου, ξέρω το παιχνίδι μέσα από τον Άρη. Θα δούμε τώρα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γυμναστική. Πάω για την εμπειρία, όσο κι αν διαρκέσει» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια.

 

Εκτός ο Τζέιμς Καφετζής

Με ένα ιδιαίτερο ποστ επέλεξε τώρα να… υποδεχθεί το 2024 ο Τζέιμς Καφετζής, το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Κι αυτό μιας και ο πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το εάν θα βρεθεί και πάλι προσεχώς στον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς Καφετζής έκανε μια δημοσίευση όπου και έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής. «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Όλα καλά με την παραγωγή αλλά δυστυχώς λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις και πρέπει να κάνω ειδική διατροφή για λίγο καιρό. ΥΓ. Χαιρόμουν που πρώτη φορά έτρωγα μελομακάρονα χωρίς τύψεις #survivorgr» έγραψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στη νέα του δημοσίευση. Πιθανόν να δούμε τον Τζέιμς Καφετζή να μπαίνει λίγο αργότερα στο Survivor.

Happy New Year με υγεία σε όλους! Όλα καλά με την παραγωγή αλλά δυστυχώς λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις και πρέπει να κάνω ειδική διατροφή για λίγο καιρό.PS Χαιρόμουν που πρώτη φορά έτρωγα μελομακάρονα χωρίς τύψεις🐳 #survivorgr

— James Kafetzis (@james_kafetzis) January 1, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό