16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αναχωρεί πλήρης για το Μόναχο ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

O Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του προτελευταίου αγώνα για την Euroleague, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (05/04, 21:30 Novasports Prime) και ο Εργκίν Αταμάν θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για το κρίσιμο παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής.

Σε ένα απ’ τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, μέχρι το επόμενο, οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στο Μόναχο, ώστε να υπερασπίσουν την 2η θέση και με νίκη να έρθουν στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ουραγό, Άλμπα Βερολίνου, να την «κλειδώσει».

Ο Εργκίν Αταμάν  θα έχει όλα τα «πολεμικά του όπλα» διαθέσιμα, μηδενός εξαιρουμένου και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (04/03), για την βαυαρική πόλη. Το παιχνίδι με την Μπάγερν έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή στις 21:30.

Το «τριφύλλι» δεν αγωνίστηκε το σαββατοκύριακο, για την Basket League, αφού το παιχνίδι του, με τον Προμηθέα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική του τρίτου γύρου, αναβλήθηκε εξαιτίας του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, οπότε δεν έχει αγωνιστικά λεπτά απ’ τη νίκη με την Βίρτους Μπολόνια, την περασμένη Παρασκευή (79-81).

Το Depth Chart του Παναθηναϊκού AKTOR:

PG: Κώστας Σλούκας, Τζέριαν Γκραντ, Λούκα Βιλντόσα, Δημήτρης Μωραΐτης. SG: Κέντρικ Ναν, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. SF: Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου. PF: Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Λευτέρης Μαντζούκας, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ. C: Ματίας Λεσόρ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό