21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανατροπή μετά εφέσεως για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, παίζουν οι Μπακασέτας και Τάισον

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν με τα δύο μεγάλα τους «όπλα», καθώς η έφεση που αμφότεροι κατέθεσαν περιόρισε την τιμωρία των Τάσου Μπακασέτα και Τάισον μόλις σε ένα παιχνίδι, αυτό δηλαδή του πρωταθλήματος με Λαμία και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Συνεπώς, αμφότεροι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι για τον σπουδαίο επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας (21/02, 19:00, Cosmote Sport 3HD).

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάνθηκε πως το… καυγαδάκι των δύο ποδοσφαιριστών στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, έπρεπε να τιμωρηθεί ως ανάρμοστη συμπεριφορά και όχι ως πράξη βιαιοπραγίας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μάλιστα, δημοσίευσε στο instagram μία φωτογραφία του, δηλώνοντας πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί!

Το ματς αυτό είναι άκρως καθοριστικό για την πορεία φέτος και των δύο ομάδων. Όποιος εν τέλει αποκλειστεί, θα τεθεί εκτός ενός μεγάλου στόχου του και θα κινδυνεύσει με το να στραφεί στην… εσωστρέφεια. Είτε χαμένος είναι ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ και χαθεί η ευκαιρία σε ένα τρόπαιο, είτε ο ΠΑΟΚ και μετρήσει τρεις διαδοχικές ήττες σε ντέρμπι σε όλες τις διοργανώσεις, ενόψει και των play-off.

Ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι ετοιμοπόλεμος και θα βρίσκεται στον πάγκο. Το «τριφύλλι» δεν έχει ανακοινώσει αποστολή, με τους τραυματίες Χουάνκαρ, Βενιαμίν Βέρμπιτς και Φίλιπ Τζούρισιτς και τον τιμωρημένο Ρούμπεν Πέρεθ να απουσιάζουν.

Από τη μεριά του ΠΑΟΚ, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ράφα Σοάρες, Ίβαν Νάσμπεργκ και Θεοχάρης Τσιγγάρας.

Το κανάλι μετάδοσης του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τον αγώνα θα τον παρακολουθήσετε από το Cosmote Sport 3HD, ενώ επισημαίνεται πως όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άρης – Παναιτωλικός στον μεγάλο τελικό για την κούπα. Η ρεβάνς του πρώτου αγώνα (νίκη με 1-0 για τους «κίτρινους» στο Αγρίνιο) είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαρτίου 2024.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕλλάδαςΠρώτα παιχνίδιαΠαναιτωλικός – Άρης 0-1ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1Επαναληπτικοί(21/02, 19:00) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Cosmote Sport 3HD(06/03, 19:00) Άρης – Παναιτωλικός

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό