24.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ανατροπή έπος στο “Πίτοντρι”, απίθανο 3/3 στον όμιλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τεράστια νίκη στις καθυστερήσεις για τον ΠΑΟΚ στην 3η αναμέτρηση του Conference League κόντρα στην Αμπερντίν. 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση καθώς μόλις στο 12′ ο Κωνσταντέλιας με υπέροχη ατομική ενέργεια πέρασε τη μισή αντίπαλη άμυνα, αλλά είδε το πλασέ του να σταματάει στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Η κατοχή του πρώτου εικοσαλέπτου άνηκε στους Θεσσαλονικείς και άγγιξε το 72%.

Πρωταγωνιστής και στο 39′ ο Κωνσταντέλιας που απέφυγε με ντρίπλα τον αντίπαλο του, αλλά το σκαφτό του πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρος.

Στο 43′ την κεφαλιά του Σβαμπ μπλόκαρε με επιτυχία ο αντίπαλος τερματοφύλακας ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βιεϊρίνια .

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μπόγιαν Μιόβσκι άνοιξε το σκορ για την Σκωτσέζικη ομάδα με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής νικώντας τον Κοτάρσκι.

Τρανταχτή η παρουσία της Αμπερντίν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πόλβαρα να βγαίνει τετ α τετ και να νικά με πλασέ τον Κοτάρσκι.

Ο Ντεσπόντοφ με το πέρασμα του στον αγωνιστικό χώρο μείωσε για τον ΠΑΟΚ ύστερα από συνεργασία με τον Κωνσταντέλια δίνοντας ελπίδες νίκης στον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 84′ με τον Βιεϊρίνια να κάνει το σουτ από δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Με κερδισμένο πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από ανατροπή του Οζντόεφ, ο ΠΑΟΚ πήρε τεράστια νίκη στην Σκωτία με εύστοχη εκτέλεση του Στέφαν Σβαμπ.

Τεράστια νίκη και πρωτιά στον όμιλο για τον «δικέφαλο του Βορρά» με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 6 , ενώ από έναν έχουν Αμπερντίν και Ελσίνκι.

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό