16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανατολή Κουϊνέλη: Η κόρη των Αδάμου-Κουϊνέλη μεγάλωσε πολύ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μικρή Ανατολή Κουϊνέλη μεγαλώνει καθημερινά και οι γονείς της καμαρώνουν. Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού με την 5,5 ετών κόρη τους.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχουν ένα παραμυθένιο love story και συγκαταλέγονται στα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν στο X Factor, όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 16 ετών και διεκδικούσε μια θέση στην εγχώρια στη μουσική βιομηχανία. Λίγα χρόνια αργότερα ο έρωτάς τους οδήγησε στην δημιουργία οικογένειας, με την 5,5 ετών κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να παραμένει ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή.

Η 5,5 ετών Ανατολή μεγαλώνει καθημερινά και είναι το ομορφότερο δώρο στη ζωή των Κουϊνέλη-Αδάμου

Η 5,5 ετών κόρη του ζευγαριού έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA των γονιών της αλλά και τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά του μπαμπά της καθώς διαθέτει γαλάζια μάτια και καστανόξανθα μαλλιά.

Πριν από μερικές ώρες η ευτυχισμένη οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του Μιχάλη Κουϊνέλη σε στενό φιλικό κύκλο και μας χάρισε το πιο γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο. Το ζευγάρι πόζαρε στον φακό με την κορούλα του, φροντίζοντας πάντα να καλύψει το πρόσωπό της με ένα emoji, για λόγους ασφαλείας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Ανατολής.

Η Ήβη Αδάμου ευχήθηκε στον άντρα της ζωής της γράφοντας: «Να σε χαιρόμαστε αγάπη της ζωής μου».

Η μικρή Ανατολή-Νεφέλη ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη καθώς το ζευγάρι έχει αποφασίσει να έχει τη βάση του εκεί και να έρχεται στην Αθήνα αποκλειστικά για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/CtY95nHoHzf/

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που βρήκα έναν άνθρωπο και πραγματικά νιώθω ότι είναι το ταίρι μου. Εκεί έξω είναι πολύ δύσκολα, παλεύουν να βρουν μια σχέση, να στεριώσουν και να μείνουν σ’ αυτή τη σχέση. Το παιδί φυσικά και το ήθελα. Πάρα πολύ. Ήμασταν αρκετά χρόνια ήδη με τον Μιχάλη ήταν και λίγο φυσικό κι επόμενο. Κι ο Μιχάλης επίσης το ήθελε πάρα πολύ. Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου και ό,τι πιο δύσκολο», ομολόγησε πριν λίγους μήνες η Ήβη Αδάμου στο podcast του Fipster.

Η Ήβη Αδάμου συνεχίζει την περιοδεία στην Αμερική και οι φωτογραφίες της είναι G.O.A.T

Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος της μαμάς σίγουρα είναι δύσκολος και πόσο μάλλον όταν γίνεσαι και νωρίς, που καλά καλά προσπαθείς να βρεις τα δικά σου πατήματα και πρέπει να μάθεις και σε μια νέα ψυχούλα τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος ή να δίνεις τις συμβουλές που πρέπει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο, την κατάλληλη στιγμή να πεις την κατάλληλη κουβέντα που θα το βοηθήσει και θα του δώσει αυτές τις αξίες και βάσεις για να πάει μπροστά στη ζωή».

https://www.instagram.com/p/C1RoZB_o9E7/

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το «Σαν έρθει η μέρα», βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», έχει δηλώσει ο Μιχάλης Κουινέλης για τη γνωριμία του με την Ήβη.

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ», εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης για την απόφαση που έχουν πάρει από κοινού με την Ήβη Αδάμου.

Το μοντέρνο-minimal σπίτι των Κουϊνέλη-Αδάμου στην Αλεξανδρούπολη

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media. Το σπίτι τους έχει εμφανείς industrial επιρροές, παστέλ χρώματα και μοντέρνα διακοσμητικά όπως γλαστράκια, πίνακες και βιβλία.

https://www.instagram.com/p/CqGKnhsIy3x/

Tο σαλόνι είναι με διαφορά ο πιο ιδιαίτερος χώρος του σπιτιού, με τους μεγάλους μαύρους καναπέδες και τον τοίχο από τούβλα να δίνουν άλλη αίσθηση. Η minimal σιδερένια βιβλιοθήκη φιλοξενεί αγαπημένα βιβλία και δίσκους του ζευγαριού ενώ ένας μεγάλος πίνακας προσθέτει χρώμα και στυλ.

Ο κήπος με το γκαζόν και τα δέντρα αποτελεί ιδανικό spot για να παίζει η 5,5 ετών Ανατολή τόσο με τους γονείς αλλά και με τις φίλες της. Μέσα από το προφίλ της Ήβης Αδάμου στο Instagram έχουμε δει αρκετά πλάνα από το σπίτι της οικογένειας τα οποία θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

κεντρικής: iviadamou_



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό