21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αναστασία Καίσαρη: Βαφτίζει την κόρη της και εγγονή του Κώστα Καίσαρη στη Μύκονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αναστασία Καίσαρη και ο σύζυγός της, Thomas Persy πριν από περίπου έναν χρόνο έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιλέξει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή και να απολαμβάνει όμορφες στιγμές, με τις δύο κορούλες του.

Αυτή την περίοδο, η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy προετοιμάζουν την βάφτιση της δεύτερης κόρης τους, που σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» θα γίνει στην Μύκονο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος ανέφερε πως η κόρη του Κώστα και της Χριστιάνας Καίσαρη, Αναστασία και ο σύζυγός της Thomas Persy διοργανώνουν μια τελετή υπερπαραγωγή στο νησί των Ανέμων.

Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού και η φαντασμαγορική δεξίωση

Η κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη και της Χριστιάνας Καίσαρη παντρεύτηκε τον καλό της Thomas Persy το 2019, τον οποίο γνώρισε μόλις τον Αύγουστο του 2018, στον γάμο της Αλεξάνδρας Οικονόμου.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένας έρωτας τόσο δυνατός που τις δύο τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου οδήγησε σε δύο υπέρλαμπρους γάμους.

Το ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι Βέλγος και καθολικός. Ο καθολικός γάμος της Αναστασίας Καίσαρη έγινε την Παρασκευή και ακολούθησε το Σάββατο ο ορθόδοξος. Και στους δύο μπορούσες να διακρίνεις την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τόσο του νεόνυμφου ζευγαριού όσων και των γονιών τους.

Στην τόσο σημαντική στιγμή του ζευγαριού, της Αναστασίας Καίσαρη και του καλού της, βρέθηκαν 1.358 καλεσμένοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού κόσμου. Εκεί ήταν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Καλεσμένοι επίσης ήταν οι εργαζόμενοι της οικογένειας Καίσαρη, που την έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια.

Αν μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τη δεξίωση του γάμου της Αναστασίας Καίσαρη, αυτή είναι «φαντασμαγορική». Η δεξίωση έγινε σε πρώην αποθήκη της αμερικανικής βάσης του Ελληνικού, η οποία αναδιαμορφώθηκε ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό, θυμίζοντας πλατό του Bollywood. Το σκηνικό πραγματικά εντυπωσιακό, ξεπερνούσε κάθε φαντασία.

Φιλαρμονική από την Κέρκυρα, πασαρέλα μοντέλων που ήταν ντυμένα αλά αγγελάκια της Victoria’s Secret και Κωνσταντίνος Αγρυρός για το ξεφάντωμα. Τη δεξίωση, όπως προαναφέραμε, σκηνοθέτησε/χορογράφησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, τα ντεκόρ δημιούργησαν η Φαίη Βαλλίδη και ο σύζυγός της, Γιώργος Αργυρόπουλος, ενώ όλο το coordinating υπέγραψε με τη γνωστή φροντίδα του για τη λεπτομέρεια ο Γιώργος Ντάβλας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό