16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανανέωση για το ηλεκτρικό Dacia Spring

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και δεν έχει κλείσει ούτε δύο χρόνια στην αγορά, το Spring της Dacia πρόκειται να ανανεωθεί για το 2024.
Στόχος της εταιρίας είναι να το βοηθήσει να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό από νεότερα, ευρωπαϊκού σχεδιασμού προσιτά EV.
Βασισμένο στο Renault Kwid K-ZE της κινεζικής αγοράς, το αυτοκίνητο της ρουμάνικης εταιρίας μπορεί να δεχτεί κάποιες πινελιές εκμοντερισμού, σύμφωνα με τον σχεδιαστή της εταιρίας Da Durand.
Ο Durand δήλωσε ότι το ανανεωμένο Spring δεν θα απομακρυνθεί πολύ από την φιλοσοφία του σημερινού αυτοκινήτου, το οποίο έχει πουλήσει 120.000 μονάδες στην Ευρώπη από το λανσάρισμά του το 2021.
Κατά συνέπεια, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει ένα μικρό SUV, χωρίς να αλλάξουν οι βασικές αναλογίες του αμαξώματος, αλλά με στοιχεία που θα το κάνουν πιο σύγχρονο και ελκυστικό, μεταξύ των οποίων και νέα χρώματα.
Μια ανανέωση του εσωτερικού θα μπορούσε να είναι μέσα στα πλάνα της εταιρίας, με περισσότερο εξελιγμένα ψηφιακά μέσα και νέα οικολογικά υλικά για τον διάκοσμο.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης ούτε αν θα μεγαλώσει η μπαταρία των 28,6 kWh, όμως όλα εξετάζονται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό