20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανανέωσαν για δυο ακόμα χρόνια οι «Αταίριαστοι», Ντσούνος-Κούτρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των τηλεθεατών όσο και των υπευθύνων του ΣΚΑΪ.

Οι δυο δημοσιογράφοι, όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με τον σταθμό του Φαλήρου για τα επόμενα δυο χρόνια.

Μάλιστα, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, είχαν συμφωνήσει για αυτή την ανανέωση από τον περασμένο Φεβρουάριο και το μόνο που απέμενε ήταν να «πέσουν» οι τυπικές υπογραφές.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Την επιτυχημένη τους πορεία στον ΣΚΑΪ συνεχίζουν και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας.

Οι δύο δημοσιογράφοι, ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020, έχουν συμφωνήσει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όσοι επικοινώνησαν με το Γραφείο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού γνώριζαν ότι ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας παραμένουν στη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης, στον ΣΚΑΪ. Οι δύο δημοσιογράφοι έχουν κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και θα συνεχίσουν καθημερινά να δίνουν το δικό τους στίγμα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Οι φήμες που διαψεύστηκαν

Τις τελευταίες μέρες και με την τηλεοπτική σεζόν να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, οι φήμες πως οι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ και βρίσκονται σε συζητήσεις με αντίπαλα κανάλια «φούντωσαν». Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται και από την ανακοίνωση του σταθμού, καμία από τις δυο πλευρές, δεν είναι διατεθειμένη να χαλάσει μια πετυχημένη συνταγή-συνεργασία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό