23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανακοινώθηκε το πρώτο game της εξαιρετικής παιδικής σειράς!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσοι έχετε μικρά παιδιά, ανίψια ή βαφτιστήρια είναι μάλλον απίθανο να μην έχετε ξοδέψει ώρες και ώρες παρακολουθώντας την καλύτερη, ίσως, παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Ο λόγος φυσικά για το Bluey που μας ήρθε από την Αυστραλία για να παρουσιάσει με τρομερά αληθοφανή (και διασκεδαστικό) τρόπο όλα αυτά που ζούμε καθημερινά με τα παιδιά μας, ακολουθώντας τις περιπέτειες μιας οικογένειας σκύλων με ανθρώπινη υπόσταση.

Το Bluey προβάλλεται στην Ελλάδα τόσο μέσω της COSMOTE TV, όσο και μέσα από το Disney+, επομένως, υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε (σαν νεράκι) τα εκατοντάδες μικρά επεισόδια της σειράς. Σας το εγγυώμαι προσωπικά ότι θα πιάσετε σε κάποια φάση τον εαυτό σας να κολλάει περισσότερο από το παιδί στην τηλεόραση…

Ας αφήσουμε, όμως, το τηλεοπτικό σκέλος του φαινομένου Bluey. Η συγκεκριμένη είδηση αφορά την κυκλοφορία του πρώτου game, για το οποίο ήρθε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το πρώτο trailer, ορισμένες πληροφορίες για το gameplay και η ημερομηνία κυκλοφορίας!

Στο Bluey: The Video Game παίρνουμε τον ρόλο ενός από τους 4 playable χαρακτήρες (Bluey, Bingo, Bandit και Chilli) της οικογένειας Heeler, υποστηρίζεται και multiplayer έως 4 παικτών για να παίξουμε διάφορες από τις δραστηριότητες που έχουμε παρακολουθήσει στην τηλεοπτική σειρά και να επισκεφθούμε γνώριμες τοποθεσίες, ενώ η υπόθεση είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια της Bluey.

Το Bluey: The Video Game θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2023 για Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό