21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο game από τον δημιουργό του BioShock

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλοι της σειράς BioShock μπορεί να περιμένουν διακαώς ένα νέο επεισόδιο, αλλά για την ώρα η 2K δεν φαίνεται να έχει κάτι τέτοιο στα σχέδια της. Παρόλα αυτά, ο δημιουργός της σειράς Ken Levine προχωρά τα δικά του projects μέσω της Ghost Story Games (πρώτη Irrational Games) και μάλιστα παρουσιάσε τη νέα δουλειά του στην εκδήλωση The Game Awards 2022.

Πρόκειται για το Judas, ένα νέο first-person shooter που θα τοποθετήσει τους gamers σε ένα διαστημόπλοιο σε φάση κατάρρευσης με στόχο να επιχειρήσουν μια παράτολμη απόδραση σε συνεργασία με άσπονδους φίλους και εχθρούς. Το πρώτο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια περιλαμβάνει υλικό που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά με την gaming engine της εταιρείας και όσοι έχετε εμπειρία από τα BioShock θα δείτε αρκετά γνώριμα στοιχεία.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του, αλλά έχει επιβεβαιωθεί από τη Ghost Story Games πως θα είναι διαθέσιμο για Windows PC (μέσω Steam και Epic Games Store), Xbox Series X/S και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό