16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της σειράς «Έρωτας φυγάς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή την περιπετειώδη τρέχουσα σεζόν για το σίριαλ «Έρωτας φυγάς», η Πέμυ Ζούνη μιλώντας σε δημοσιογράφους που την συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο, αποκάλυψε ότι αυτή θα είναι οριστικά και η τελευταία χρονιά για την δημοφιλή σειρά εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέμυ Ζούνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα γυρίσματα για τον “Έρωτα Φυγά” τελειώνουν. Το σίριαλ θα τελειώσει κανονικά κατά τον Ιούνιο, απλώς, επειδή παίζεται πια δυο φορές την εβδομάδα, έχουμε προχωρήσει πολύ και τελειώνουμε τα γυρίσματα με μια γλυκόπικρη γεύση». «Στο τέλος όμως θα μείνει μόνο η γλυκιά, γιατί αγαπήθηκε πάρα πολύ το σίριαλ και μας ανταποδόθηκε γενναιόδωρα από τον κόσμο όλη η προσπάθεια που κάναμε. Νομίζω, λοιπόν, ότι τελικά αυτό είναι και που θα μείνει» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι αυτό σημαίνει, ότι η σειρά δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, η Πέμυ Ζούνη απάντησε ως εξής, στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day: «Όχι, κάθετα όχι. Ήταν από το κανάλι αυτό το κάθετα όχι. Τέλος πάντων, από τους ιθύνοντες… Δεν ξέρω από που. Εμείς μαθαίνουμε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω, μια χαρά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό