21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε τον Σέρα ο Αστέρας Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι από το Σάββατο (26/06) ο Νταβίντ Καρμόνα Σέρα.

Ο 24χρονος Ισπανός δεξιός μπακ αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Γιάννη Κώτσιρα στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά τη μεταγραφή του 28χρονου στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες, προερχόμενος από την Κάντιθ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Da Carmona Sierra.

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1997 στην πόλη La Palma del Rio της Ισπανίας, ο Da Carmona αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 12 για τη φανέλα του. 

Το βιογραφικό του————————

Ο Da Carmona έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική ομάδα U21 της Ισπανίας. 

Οι σύλλογοί του:Sevilla Atlético 139 (1)Sevilla 1Cádiz 7Racing Santander 22Betis Deportivo 16 (1)

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο παίκτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Αστέρα. Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα, μία σπουδαία πρόκληση. Έρχομαι με πολύ μεγάλη χαρά για να εκπληρώσω τους δικούς μου στόχους και βέβαια της ομάδας.

Γνωρίζω ότι στον Αστέρα αγωνίζονται πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές, ήρθα σε επαφή με τον Σίτο και τον Κιτοκό, με τον οποίο είχαμε αγωνιστεί μαζί, οι οποίοι με πληροφόρησαν για το club και μού είπαν πως όλα εδώ είναι πολύ οργανωμένα. Έχω μεγάλη αγωνία να μάθω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγωνίζομαι για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα μου και θέλω να πετύχω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό