16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
02.02.2022 | 12:58

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι | 6 Μαρτίου 2021
@2021 JON SUPER/POOL VIA AP IMAGES

Η μεγάλη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα είναι γεγονός με τον πλέον επίσημο τρόπο, με τους μπλαουγκράνα να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που θα τον κρατήσει στο Καμπ Νόου τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2025. Στα 100 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα εξαγοράς του.

Μετά από 5 χρόνια στην Bundesliga (Ντόρτμουντ) και 3,5 στην Premier League (Άρσεναλ), ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι έτοιμος για μία νέα συναρπαστική πρόκληση στην καριέρα του, αυτή τη φορά στην La Liga με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο 32χρονος Γκαμπονέζος φορ πίεσε για να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους όπου ήταν ξένο σώμα το τελευταίο διάστημα και κατάφερε να κάνει τους ανθρώπους των κανονιέρηδων να τον αφήσουν ελεύθερο, με τον ίδιο να επιθυμεί σφόδρα να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και να το πετυχαίνει.

Το βράδυ της Δευτέρας έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα, Τζουάν Λαπόρτα, ενώ χρειάστηκε να φτάσουμε στην Τετάρτη (2/2) για την επισημοποίηση της συμφωνίας (και ενώ είχε προηγηθεί το αντίο της Άρσεναλ στον παίκτη με ένα υπέροχο ) με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν πως υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 στο Καμπ Νόου.

Στο συμβόλαιο υπάρχει οψιόν αποχώρησης το καλοκαίρι του 2023 με ρήτρα εξαγοράς ύψους 100 εκατ. ευρώ.

σχετικα αρθρα

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα πανηγύρισε με υψωμένη γροθιά την υπογραφή του Ομπαμεγιάνγκ

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε ο Ομπαμεγιάνγκ

Μπαρτσελόνα: Πιθανό ο Ομπαμεγιάνγκ να αποκτηθεί ως ελεύθερος

Μπαρτσελόνα: Ο Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη και περιμένει

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό