17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανακαλούνται 822 Hyundai i30, ix35 και Tucson στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ανάκληση 291 i30 Diesel παραγωγής από Νοέμβριο 2018 ως και Μάιο 2020 και 531 Tucson και ix35 diesel παραγωγής από Νοέμβριο 2018 ως και Αύγουστο 2020 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον επίσημο εισαγωγέα, ανακοίνωσε η Hyundai.
Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να εμφανιστεί μείωση της απόδοσης στο σύστημα υποβοήθησης πέδησης λόγω δυσλειτουργίας στην αντλία κενού δημιουργώντας μια αίσθηση “βαρύ” πεντάλ φρένου στον οδηγό πριν ενεργοποιηθεί η προειδοποιητική λυχνία αντλίας κενού. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμος κι απαραίτητος ο έλεγχος και αν χρειαστεί η αντικατάσταση της αντλίας κενού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά και εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, στον πλησιέστερο συνεργάτη του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Hyundai ανά την Ελλάδα, προκειμένου, και χωρίς καμίας οικονομική επιβάρυνση, να πραγματοποιηθεί έλεγχος στο φίλτρο αντλίας κενού ή/και αντικατάσταση εφόσον απαιτείται της αντλίας κενού.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Hyundai ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215 (αρμόδια κ. Μαρία Κατερτζιάδου).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό