16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανακαλούνται 140 Nissan Juke Hybrid στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

140 Nissan Juke Hybrid με ημερομηνία παραγωγής από 16/6/2022 έως 14/12/2022 ανακαλούνται στην Ελλάδα. Αιτία είναι το γεγονός πως στα επηρεαζόμενα οχήματα, η Nissan εντόπισε πιθανή αστοχία που επηρεάζει το λογισμικό της μονάδας Ελέγχου Υβριδικού Συστήματος (HEVC), η οποία ενδέχεται σε ορισμένα οχήματα Juke Hybrid (HF16) να προκαλέσει μία επαναφορά (reset) της μονάδας HEVC.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε ότι, αν τα πεντάλ γκαζιού και φρένου πατηθούν ταυτόχρονα δύναται να προκληθεί επαναφορά του HEVC. Σε αυτή την περίπτωση ο κινητήρας είναι πιθανό να κάνει δισταγμούς ή/και να σβήσει, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης (όταν ο κινητήρας είναι κρύος, αμέσως μετά την εκκίνηση).

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι οι κάτοχοι των εμπλεκόμενων οχημάτων θα ειδοποιηθούν εγγράφως με συστημένες επιστολές, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Ηλεκτρικών Οχημάτων του δικτύου Nissan, ώστε να γίνει προληπτική αναβάθμιση του λογισμικού HEVC με το πιο πρόσφατο βελτιωμένο λογισμικό, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Nissan στους αριθμούς 210 3489313 και 210 3489438.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό