16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου: Ισόπαλο το φιλικό για τους πληγέντες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα στην Καρδίτσα ανάμεσα στην Αναγέννηση και τη Νίκη Βόλου με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα στην Καρδίτσα ανάμεσα στην Αναγέννηση και τη Νίκη Βόλου με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες.

Η ανάρτηση της Νίκης Βόλου στο facebook ανέφερε:

“Κάποια παιχνίδια ξεπερνούν τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κι αγγίζουν τη ψυχή ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ζεστασιά. Από βοήθεια. Από ένα χέρι να πιαστούν και να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Αυτό το ματς που έγινε σήμερα ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη Νίκη Βόλου είχε αυτόν το σκοπό: Την ανακούφιση κάποιων συνανθρώπων μας που σήμερα στερούνται αυτά που για όλους πρέπει να είναι δεδομένα.

“Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο αλλά κι όσους φρόντισαν να στηρίξουν αυτόν το σκοπό αγοράζοντας έστω κι ένα εισιτήριο.

Σ’ αυτές τις στιγμές που περνάει ο νομός μας, ο άνθρωπος έχει ανάγκη τον άνθρωπο” αναφέρει χαρακτηριστικά η Νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν είχε σκορ αλλά και σημαντικές φάσεις, με τους δύο προπονητές να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές τους για τη συνέχεια, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι, Σαλαμούρας, Κοζορώνης, Ελιβέλτο, Θεοδωρίδης, Κλάους

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γκέκας, Γκόλιας, Στασινόπουλος, Μπούζας, Βερνάρδος, Μακρυδάκης, Κοκκίνης, Ξύδας, Κορέλας, Μπαλαμώτης, Παπαδάκος, Ζάγγος

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Πολίτης, Μιράντα, Τζιώρας

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπουργάνης, Κουτσιμπάνας, Τζιάνης, Μπαλλάς, Γρομητσάρης, Να’α, Τοπαλίδης, Λίταινας, Σκεντεράι, Κρητικός, Βουκελάτος”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό