20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σαουθάμπτον

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κίνδυνο βρέθηκαν οι εργαζόμενοι της Σαουθάμπτον, με την φωτιά που ξέσπασε δίπλα από το γήπεδο της Αγγλικής ομάδας. Πύρινη λάβα λίγα μέτρα δίπλα από το «Μary’s Stadium» τέσσερις ώρες πριν την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Πρέστον για την Τσαμπιόνσιπ. Η φωτιά πυροδοτήθηκε σε αποθήκη απέναντι από το γήπεδο με τις μαύρους καπνούς να κατακλύζουν την περιοχή και να είναι ευδιάκριτοι από χιλιόμετρα μακριά. 

Οι εργαζόμενοι όπου βρίσκονταν στο γήπεδο της αγγλικής ομάδας, κινδύνεψαν με την φωτιά να πλησιάζει απειλητικά προς το στάδιο. Οι υπεύθυνοι κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε έγκαιρα, για να σβήσει το πύρινο μέτωπο και να μην υπάρξουν λοιπές συμφορές.

Σύμφωνα με το «BBC» μάλιστα, έγινε εκκένωση του σταδίου μετά από ειδοποίηση η οποία προήλθε μέσω των μεγαφώνων. Με τις τελευταίες ενημερώσεις να αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν περαιτέρω υλικές ζημιές, αλλά ακόμη ούτε κάποιος τραυματισμός εργαζομένου, ή περαστικού. Ευτυχώς όλα τελείωσαν αισιόδοξα για την ομάδα και για το γήπεδο το οποίο αν και πλησιάστηκε αρκετά από την φωτιά με την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών δεν κινδύνεψε. 

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 21:45 (6/3) αλλά όπως γνωστοποιήθηκε, αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και για τις υλικές ζημιές που πραγματοποιήθηκαν στους γύρω δρόμους του γηπέδου. Μένει να αποφασιστεί η εκ νέου ημερομηνία διεξαγωγής η οποία αναμένεται για τις επόμενες ημέρες. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό