21.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος της ΑΕΛ για την έκπτωση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΠΟ

SPORT24.GR
15.04.2022 | 15:40

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου
EUROKINISSI

Αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος της ΑΕΛ για την έκπτωση των Παναγιώτη Δημητρίου, Αστέριου Αντωνίου και Κλέαρχου Τζαφέρη, η οποία ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί την Παρασκευή (15/4) στις 15:00. Νέα ημερομηνία στις 27 Απριλίου.

Την Παρασκευή (15/4) στις 15:00 είχε προγραμματιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ η εκδίκαση του αιτήματος της ΑΕΛ, για την έκπτωση των Παναγιώτη Δημητρίου (αναπληρωτής πρόεδρος), Αστέριου Αντωνίου (αντιπρόεδρος) και Κλέαρχου Τζαφέρη (ταμίας).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας επρόκειτο να εξετάσει αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, θα χάσει το αξίωμα του αναπληρωτή προέδρου μετά την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Η υπόθεση αναβλήθηκε μετά και τα σχετικά αιτήματα των νομικών εκπροσώπων των τριών στελεχών. Η νέα εκδίκαση του αιτήματος θα γίνει στις 27 Απριλίου στις 15:00.

Το Διαιτητικό είχε δικαιώσει την ΑΕΛ για το ζήτημα της αδειοδότησης των ομάδων της Football League, αλλά όχι όσον αφορά στην έκπτωσης των μελών της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, που είναι οι τρεις αυτοί παράγοντες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό