15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε η έκθεση του Πεκίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διοργανωτές της έκθεσης του Πεκίνου ανακοίνωσαν σήμερα πως η έκθεση αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων της Co-19 σε ολόκληρη τη Κίνα.
Η έκθεση ήταν προγραμματισμένη να ανοίξει τις πύλες της στις 21 Απριλίου και για την ώρα οι διοργανωτές δεν είναι σε θέση να ανακοινώσουν τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της.

Η Κίνα βιώνει αυτήν τη στιγμή το χειρότερο κύμα κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας στις αρχές του 2020. Η χώρα εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στην Co-19, γεγονός που της επέτρεψε να περιορίσει κατά πολύ τα κρούσματα, αν και με υψηλό κοινωνικό και οικονομικό κόστος.
Μόλις εντοπίζεται ένα κρούσμα οι Αρχές επιβάλλουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα και προχωρούν στη διενέργεια πολλών και μαζικών διαγνωστικών τεστ. Ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο αυτή η προσέγγιση είναι βιώσιμη. Στην ετήσια ομιλία του ενώπιον του κοινοβουλίου ο Κινέζος πρωθυπουργός Li Keqiang επεσήμανε το Σάββατο ότι η Κίνα θα πρέπει “συνεχώς να βελτιστοποιεί” τα μέτρα που λαμβάνει κατά της πανδημίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό