19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αναβαθμίζεται με 3000+ τίτλους, νέα controllers και ανάλυση 4K

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι ακόμα βρίσκεται σε στάδιο beta, η υπηρεσία Google Play Games for PC αναβαθμίστηκε σημαντικά από την εταιρεία, καθώς υποστηρίζει ορισμένα νέα τηλεχειριστήρια και ο κατάλογος περιλαμβάνει πλέον περισσότερους από 3000 τίτλους του Android OS που μπορείς να παίζεις από το Windows PC σου.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό άλμα σε ό,τι αφορά τον κατάλογο, διότι μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμα μόλις μερικές δεκάδες παιχνιδιών. Με την εκθετική αύξηση στα 3000+ γίνεται σαφής η πρόθεση της Google να προσφέρει κάτι ακόμα πιο πλούσιο σε σύγκριση με το Apple Arcade, με την εταιρεία να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσθήκη των Clash of Clans και Clash Royale.

Επίσης, οι gamers θα μπορούν να εκμεταλλευτούν το νέο πεδίο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία και να θέσουν φίλτρα ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού (π.χ. Action, Arcade, Adventure κλπ.). Παράλληλα, ορισμένα παιχνίδια όπως τα Asphalt 9: Legends και BADLAND υποστηρίζουν τη δυνατότητα να παίζεις με τηλεχειριστήριο, συμπεριλαμβανομένων αυτών των Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 και PS5.

Τέλος, το Google Play Games for PC υποστηρίζει ανάλυση έως 4K στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

[Google]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό