20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αναβάλλεται η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης λόγω των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
19.10.2023 | 20:16

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πως θα αναβληθεί η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης λόγω των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων στα ματς Πανθρακικός – Εθνικός και Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την Παρασκευή το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για την 6η φάση έως και τον τελικό. Την ίδια ώρα όμως η ΕΠΟ ενημέρωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο υπόλοιπο του θεσμού πως θα αναβληθεί η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, η οποία είχε οριστεί για 31/10, 01/11 και 02/11, χωρίς να γίνεται γνωστό πότε θα οριστούν οι αναμετρήσεις.

Η αναβολή αυτή είναι αποτέλεσμα των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων των Πειθαρχικών Οργάνων της ΕΠΟ για τις αναμετρήσεις Πανθρακικός – Εθνικός και Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Αιολικός προκρίθηκε στα χαρτιά αφού ο αγώνας με την ΑΣΑ δεν είχε διεξαχθεί καθώς η ομάδα της Καρδίτσας δεν είχε παρουσιαστεί στο γήπεδο.

Ο αγώνας Πανθρακικού – Εθνικού είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων με υπαιτιότητα της ομάδας της Κομοτηνής που με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σε πρώτο βαθμό, είχε χάσει το παιχνίδι με 3-0.

Υπάρχει όμως προσφυγή και εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό και αφού βγει και η συγκεκριμένη απόφαση θα μπορεί η ΕΠΟ να προχωρήσει στον ορισμό των αγώνων της 6ης φάσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό