21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία των πλανητών, έχει συνδεθεί με την αίσθηση ότι εμφανίζονται εμπόδια γύρω μας, τα οποία ανάλογα με την φύση του πλανήτη, πρέπει να διαχειριστούμε. Εάν ξεπεράσουμε το δυσάρεστο αίσθημα που μπορεί να μας προκαλεί το γεγονός ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που εμείς θέλουμε, κάθε φορά που ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος, μας δίνετε από το Σύμπαν, μια παράταση χρόνου για να επανεξετάσουμε τα ζητήματα που μας και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις εστιάζοντας στις λεπτομέρειες.

Η Αφροδίτη στις 20/12 από την 26ο 27’ θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω και μέχρι τις 30/01 θα έχει φτάσει στην 11ο 05’, στις  31/01 θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή της πορεία και  στις 06/03 στις 08:28 π.μ. θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω και  θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε με προσοχή με τα ζητήματα καρδιάς δίνοντας μας την πίστωση χρόνου που χρειαζόμαστε πριν πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις, να ασχοληθούμε ουσιαστικά με την  εικόνα μας και να αφουγκραστούμε με προσοχή την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

Από την άλλη πλευρά θα μας βοηθήσει να επαναξιολογήσουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους , και να ξεκαθαρίσουμε σε ποιους αξίζει να συνεχίσουμε να παλεύουμε , με υπομονή, μεθοδικότητα, αξιοπρέπεια και ψυχραιμία. Επίσης δεν θα διστάσουμε να ζητήσουμε την βοήθεια ισχυρών προσώπων τα οποία θα μας πάρουν κάτω από την προστασία τους. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι και ένας  σημαντικός οικονομικός δείκτης, και μπορεί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο ξεκίνημα νέων οικονομικών συνεργασιών, ωστόσο, είναι μια καλή περίοδος για να μας επιστραφούν χρήματα τα οποία μας χρωστάνε από το παρελθόν.

Ευνοημένοι από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, και από την πολύμηνη παραμονή της,  θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία μπορεί να έχουν επιστροφές από το παρελθόν αλλά και νέα πρόσωπα στην ερωτική τους ζωή, ενώ καθυστερήσεις στις ερωτικές τους υποθέσεις μπορεί να έχουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Στις 25/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (25ο 43’), θα ενισχύσει το πάθος αλλά και τις ερωτικές εμμονές και στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 29/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ερμή (24ο 26’), θα βοηθήσει να εκφράσουν με σοβαρότητα τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 05/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (20ο 45’), θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά τόσο των Αιγόκερων και των Καρκίνων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 09/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο (18ο 42’), θα βοηθήσει να βρεθούν στο επίκεντρο του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 16/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Άρη (16ο 55’), υπόσχεται στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ότι θα ζήσουν ένα έντονο έρωτα.
Στις 03/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (27ο 50’), υπόσχεται στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, μοιραίους έρωτες και στιγμές γεμάτες πάθος.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους θα επανεξετάσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα με την εικόνα σας. Η καθυστέρηση κάποιων νέων επαγγελματικών ξεκινημάτων δεν πρέπει να σας αγχώνει,  καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε με προσοχή της λεπτομέρειες και να βάλετε τους όρους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η ανάδρομη πορεία  της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με τους μελλοντικούς σας στόχους, και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις όπου πραγματικά χρειάζεται. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στο ταίρι σας εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Δίδυμοι. Η ανάδρομη πορεία  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις οικονομικές συμφωνίες και τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει απέναντι σε Τρίτους, ώστε να βρείτε ακόμα πιο συμφέρουσες λύσεις για εσάς. Ενώ είναι πιθανό μια νέα οικονομική συνεργασία να καθυστερήσει για λίγο καιρό εξαιτίας εξωτερικών θεμάτων. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώθετε συναισθηματικά ανασφαλείς, ωστόσο, σύντομα θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις διαπροσωπικές σχέσεις κάτω από μεγεθυντικό φακό θα βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η  ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και να πάρετε τις τελεσίδικες αποφάσεις με ποιους θα συνεχίσετε να συνεργάζεστε την επόμενη χρονιά.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξαναδείτε τη σχέση σας με τον σύντροφο σας, δίνοντας πλέον σημασία σε μικρές λεπτομέρειες, τις οποίες στο παρελθόν προσπερνούσατε. 

ΛΕΩΝ

Πολύ άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι ο ελεύθερος σας χρόνος περιορίζεται, ενώ από την άλλη πλευρά θα υπάρξουν στιγμές όπου θα δυσανασχετήσετε με την στάση των συναδέλφων σας. Σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε διατροφικές ατασθαλίες, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτή τη χρονική περίοδο να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονα ερωτική και δημιουργική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς  τους Παρθένους. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τα νέα σχέδια σας πριν κάνετε το επόμενο βήμα προς την υλοποίηση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, έχετε ανάγκη για λίγο να το ρίξετε έξω και να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Σε ότι αφορά τον έρωτα, οι δεσμευμένοι θα ξαναδούν την σχέση τους και τι θέλουν από αυτή,  ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική ιστορία η οποία όμως δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια.

ΖΥΓΟΙ

Χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Ζυγοί. Η  ανάδρομη πορεία  της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο πίσω τις προσωπικές σας υποθέσεις, και να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας  πρόσωπα,  αλλά και τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Επίσης, όσοι από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας, πιθανόν να την αναβάλετε για ένα περίπου μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο προσιτοί στην καθημερινότητα σας θα γίνετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η ανάδρομη πορεία  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ευχάριστοι και λιγότερο επικριτικοί στις φιλικές και επαγγελματικές σας επαφές. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα γίνετε πιο επιφυλακτικοί με απέναντι στις γνωριμίες μέσω του διαδικτύου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας θα γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετές καθυστερήσεις στην υλοποίηση μιας νέας οικονομικής συμφωνίας, καθώς θα αναγκαστείτε να επανεξετάσετε κάποια θολά σημεία  . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό κάποιες στιγμές να νιώσετε ότι ο σύντροφος σας έχει απομακρυνθεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι για να τον φέρετε και πάλι κοντά σας πρέπει να προχωρήσετε σε σπατάλες οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, είναι πιθανό να σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούσαν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα ζητήματα καρδιάς θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η ανάδρομη πορεία  της Αφροδίτης στο ζώδιο σας , θα εγκαινιάσει μια περίοδο συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων, καθώς κάνοντας την ενδοσκόπηση σας θα ξεκαθαρίσετε εάν τα πρόσωπα που έχετε δίπλα σας αν μπορούν να σας τις καλύψουν, και το πιο σημαντικό, εάν αξίζει να παλεύετε για την σχέση σας με τον σύντροφο σας ή να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να ξαναδείτε τους στόχους σας και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μυστικά μονοπάτια θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσει μερικές αναβολές στην πορεία υλοποίησης μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας και για να την προχωρήσετε είναι πιθανό να αναγκαστείτε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν οι οποίες σας ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία.

ΙΧΘΥΣ

Με τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα με όσα άτομα έχετε και επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αποφασίσετε να διακόψετε μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση χωρίς όμως διάρκεια, με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε ένα κάλεσμα κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό