19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αμφίβολος για το ματς με Ατρόμητο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Πανσερραϊκού (31 βαθμοί) και έφτασε στο -1 από την κορυφή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει 2/2 στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη με 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα. «Χρυσός» σκόρερ για τον Ολυμπιακό στις Σέρρες ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και είχε ευστοχήσει σε πέναλτι.

Ο έμπειρος στράικερ ωστόσο, φαίνεται ότι δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο ματς. Ο Μαροκινός, αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Καρβαλιάλ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί, οι Πειραιώτες θα βασιστούν αρχικά στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στις Σέρρες, ενώ διαθέσιμος θα είναι ξανά ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος είχε απουσιάσει στα τελευταία ματς.

Όσον αφορά τον Ελ Αραμπί, υπενθυμίζουμε ότι είχε σκοράρει και στο ματς με την Τόπολα, όπου είχε περάσει ως αλλαγή. Σε δύο παιχνίδια με τον Καρβαλιάλ στον πάγκο, ο Μαροκινός θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό, ενώ με τον Μαρτίνεθ δεν είχε θέση στο βασικό rotation.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό