19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αμπερντίν 2-2: Πήρε την πρόκριση και παλεύει για την πρωτιά ο «Δικέφαλος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League από την 4η κι όλας αγωνιστική των ομίλων. Παρά τις πολλές ευκαιρίες, όμως, δεν κατάφερε να επικρατήσει της Αμπερντίν που τον «λάβωσε» με δύο γκολ σε ισάριθμες τελικές.

Πρώτο ημίχρονο

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 14΄  την χαμηλή σέντρα του Ντέβλιν δεν μπόρεσε να απομακρύνει η άμυνα του ΠΑΟΚ, με τον Λόπες να σουτάρει από κοντά νικώντας τον Κοτάρσκι. 

Οι γηπεδούχοι βρήκαν άμεση ”απάντηση” και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 23΄ . Ο Ντεσπόντοφ γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Τάισον με κοντινό πλασέ βρήκε δίχτυα νικώντας τον Ρος.

Δεύτερο ημίχρονο 

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν δυναμικά το δεύτερο ημίχρονο με το δυνατό σκαστό σουτ του Γιάννη Κωνσταντέλια να αποκρούει ο Ρος στο 47΄ . Ένα λεπτό αργότερα την προβολή στο πίσω δοκάρι του Κώστα Κουλιεράκη απέκρουσε και πάλι ο Ολλανδός τερματοφύλακας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 67΄  με την κεφαλιά του Εμπουάνα Αλί Σαμάτα, όμως ισοφαρίστηκε 3 λεπτά αργότερα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζέιμι Μακγκράθ. 

Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση και θα “μονομαχήσει” με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την πρωτιά στον όμιλο.   

Βαθμολογία ομίλου 

ΠΑΟΚ 10 (10-7)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης 9 (10-3)

Αμπερντίν 2 (6-8)

Ελσίνκι 1 (3-11) 

Τζένη Παπαδοπούλου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό