18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αμορίμ: «Όλοι ονειρευόμαστε τον Κριστιάνο στην Σπόρτινγκ, αλλά δεν έχουμε τα χρήματα για τον μισθό του»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλη μία προοπτική για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο «σβήνει», καθώς ο Ρούμπεν Αμορίμ τόνισε πως όσο κι αν άπαντες στον σύλλογο το επιθυμούν, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα για να αποκτήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε και πάλι να προπονείται με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την «τιμωρία» του για την άρνησή του στον Έρικ Τεν Χαγκ να γίνει αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς με την Τότεναμ. Και μπορεί βραχυπρόθεσμα οι διαφορές των δυο τους να λύθηκαν, αλλά η μακροχρόνια βλέψη του Πορτογάλου σούπερ σταρ παραμένει η αποχώρηση από το «Ολντ Τράφορντ» και η επιστροφή σε ομάδα Champions League.

Ωστόσο, μετά τη γενικότερη απροθυμία του περασμένου καλοκαιριού, άλλος ένας υποψήφιος σταθμός για πιθανή μεταγραφή του τον Ιανουάριο απομακρύνεται από τον ορίζοντα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ομάδα από την οποία αναδείχθηκε ο CR7, φάνταζε μια από τις επικρατέστερες επιλογές για τον 38χρονο επιθετικό η οποία θα κάλυπτε πολλές από τις απαιτήσεις του. Όχι, όμως, και αυτή του μισθού του, όπως επιβεβαίωσε ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο τεχνικός των Λιονταριών και άλλοτε συμπαίκτης του Κριστιάνο στην εθνική Πορτογαλίας ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς στην έδρα της Τότεναμ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κριστιάνο στην ομάδα. Εκείνος, όμως, δεν άφησε χαραμάδα στην ελπίδα, παραδεχόμενος πάντως πως άπαντες στο κλαμπ ονειρεύονται την επιστροφή του Ρονάλντο στην ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του.

«Όλοι στην Σπόρτινγκ ονειρεύονται την επιστροφή του Κριστιάνο, αλλά δεν έχουμε τα λεφτά για τον μισθό του». Νομίζω πως είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ, το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει πολύ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό