16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αμερικανική ενίσχυση στην επίθεση του Α.Ο. Θήρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα σημαντική μεταγραφή στο χώρο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και δη της γυναικείας Volley League, το φετινό πρωτάθλημα της οποίας αναμένεται να είναι το κορυφαίο όλων των εποχών.

Ο πάντα αξιόμαχος Α.Ο. Θήρας, που φιλοδοξεί να κατακτήσει την κορυφή του αθλήματος, ανακοίνωσε την ενίσχυσή του με την Αμερικανή διαγώνια Άλεξ Χόλτον, που αναμένεται να προσδώσει μεγάλη «δύναμη πυρός» στην επίθεση.

Η 26χρονη Χόλστον, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, έχει εμπειρία από Ευρώπη και πρωταθλητισμό, καθώς από τη σεζόν 2017-2018 που ήρθε στη «Γηραιά Ήπειρο» κατάκτησε τρεις τίτλους σε ισάριθμα χρόνια, ενώ είναι διεθνής. 

H ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Alex Holston. Η 26χρονη (Ολνεϊ, 03/05/1995) Αμερικανίδα διαγώνια, ύψους 1,88 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Η Holston, πτυχιούχος τουρισμού, ψυχαγωγίας & διοργάνωσης εκδηλώσεων του University of Florida, ήταν μία από τις βασικές αθλήτριες των Florida Gators, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια στο NCAA των ΗΠΑ.

H επαγγελματική της καριέρα στο εξωτερικό ξεκίνησε στην Πολωνία με ιδανικό τρόπο, καθώς τη σεζόν 2017-2018 στέφθηκε πρωταθλήτρια Πολωνίας με την Chemik Police, ενώ ο ‘χορός’ των τίτλων συνεχίστηκε και για δύο ακόμη σεζόν στη Βουλγαρία (2018-2020), όπου με τα χρώματα της VC Maritza πανηγύρισε με την ομάδα της δύο πρωταθλήματα και το Κύπελλο Βουλγαρίας.

Τη σεζόν 2020/21, συμμετείχε στο ιστορικό επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ ‘Αthletes Unlimited’. Το 2016 έκανε το ντεμπούτο της στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παναμερικανικό Κύπελλο.

Ο Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Alex στην οικογένειά του και της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών της στόχων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό