24.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αλ Κελαϊφί: «Ο Μέσι μίλησε άσχημα για την Παρί, δεν μας σεβάστηκε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την απογοήτευση του για τα όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι αφού αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης των Παριζιάνων Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Απογοητευμένος με τα λόγια του Λιονέλ Μέσι για την Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο διοικητικός ηγέτης της παριζιάνικης ομάδας μίλησε στο «RMC» και τόνισε ότι σέβεται τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο στάθηκε στα λόγια του Αργεντίνου σταρ για τον σύλλογο του, κάνοντας λόγο για ασέβεια του «pulga» κατά του κλαμπ, μετά την αποχώρηση του από τη Γαλλία.

«Τον σέβομαι πολύ, αλλά όταν κάποιος μιλάει άσχημα για την Παρί, αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι σεβασμός. Δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν μου αρέσουν αυτά που είπε. Θέλω οποιονδήποτε παίκτη να μιλάει όταν είναι εκεί. Στην ομάδα. Οχι όταν έχει φύγει. Δεν είναι αυτό το στυλ μας», δήλωσε αρχικά ο Αλ Κελαϊφί, καθώς πρόσθεσε ότι η ιστορία αυτή δεν αλλάζει την ποδοσφαιρική του άποψη για τον Αργεντίνο.

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν να έρθει μετά από χρόνια. Όλα έγιναν για αυτόν στη Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος, η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες. Ήταν για τον Μέσι. Εδώ, δεν είναι το ίδιο πράγμα, υπήρχαν άλλοι παίκτες. Οπως ο Κιλιάν και ο Νεϊμάρ».

🚨🗣 Nasser Al Khelaïfi pour @Rothensenflamme :

« J’ai beaucoup de respect pour Messi. Mais je n’accepte pas qu’on parle mal du PSG. Je veux que les joueurs parlent quand ils sont ici, et pas après. » pic.twitter.com/b4ffXEsIV8

— Le Meilleur du PSG (@LMDPSG) January 9, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό