23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αλμέιδα: «Ξεχωρίζω τη διάθεση της ομάδας, είμαστε σε καλό δρόμο» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

O Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το «διπλό» της ΑΕΚ στη Λαμία και στάθηκε στη διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Το φινάλε της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague θα βρει την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν κυρίαρχη στην έδρα της Λαμίας και πήρε εύκολη νίκη με 3-1, η οποία θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού κόντρα σε Παναιτωλικό και Κηφισιά, αντιστοίχως.

Ο Πελάδο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το «διπλό» της Ένωσης και στάθηκε στη διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές είναι σε καλό δρόμο.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλος άλλαξε το σύστημα παιχνιδιού του. Μπορέσαμε να σκοράρουμε μέσω στατικών φάσεων. Είχαμε την κατοχή και δεν βιαστήκαμε. Αυτό που ξεχωρίζω είναι η διάθεση της ομάδας», ανέφερε ο Αργεντινός κόουτς, ο οποίος για το δεύτερο γκολ που προήλθε από κλέψιμο είπε:«Ναι αυτή είναι η ιδέα μας. Αυτό έχουμε δείξει και σε άλλα παιχνίδια. Είμαστε σε καλό δρόμο. Παίξαμε κόντρα σε δυνατό αντίπαλο που στην έδρα του γίνεται πιο δυνατός και το λύσαμε σχετικά καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό