20.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αλέξης Γεωργούλης: Πολιτική θύελλα μετά τις καταγγελίες Χρονοπούλου – Οι αντιδράσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Από το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα η πολιτική αντιπαράθεση περιστρέφεται γύρω από το πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα των βελγικών αρχών για άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι η καταγγελία έγινε από την η Ελένη Χρονοπούλου. Αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοδαρμό και άλλες επαχθείς πράξεις οι οποίες, κατά τις ίδιες πηγές, αποδεικνύονται από ιατρικά παραστατικά.

Ποια είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε

Η κυρία Χρονοπούλου είναι από τα πρόσωπα που ανήκουν στον στενό κύκλο των συνομιλητών του Νίκου Ανδρουλάκη. Το όνομα της έχει ακουστεί ακόμα και για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠαΣοΚ και, σε κάθε περίπτωση θεωρείται βέβαιη.

Η καταγγελία σε βάρος του κ. Γεωργούλη, όπως αναφέρει και η ανακοίνωσή του το ΠαΣοΚ, έγινε το 2020. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Ελένη Χρονοπούλου συνδέονταν προσωπικά αλλά στη συνέχεια, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του, ο ευρωβουλευτής, σύναψε δεσμό με μια Ιταλίδα.

Είναι άγνωστο γιατί οι βελγικές αρχές χρειάστηκαν τρία χρόνια για να κινηθούν. Το βέβαιο είναι ότι το αίτημα για άρση της ασυλίας του κ. Γεωργούλη, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Η πλευρά του κ. Γεωργούλη κάνει λόγο «για εκδικητική ενέργεια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εκτός της ευρωομάδας τον κ. Γεωργούλη, Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση αυτή, ενώ το ΠαΣοΚ με ανακοίνωση του επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι στελέχη διέρρευσαν το όνομα της κ. Χρονοπούλου. Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «βαρύ ποινικό αδίκημα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό