21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η πρόταση γάμου στη Βίσση, ο ερχομός του γιου τους και ο ξαφνικός χωρισμός

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χώρισαν ύστερα από 3 χρόνια γάμου και τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Την είδηση του χωρισμού του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη έκανε γνωστή ο Νίκος Γεωργιάδης, την Τρίτη 4 Απριλίου, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη δεν είναι πια μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες και μάλιστα, δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ωστόσο, συνεχίζουν να συνεργάζονται αυτή την περίοδο σε θεατρική παράσταση στο θέατρο Τέχνης.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η πρώτη δήλωση της Λένας Δροσάκη μετά τον χωρισμό

Μετά την αποκάλυψη της είδησης του χωρισμού του γνωστού ζευγαριού στο «Πρωινό μας» προβλήθηκε η πρώτη δήλωση της Λένας Δροσάκη, η οποία ανέφερε πως απόλυτη προτεραιότητα παραμένει ο γιος τους.

«Υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Για αυτό δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» αρκέστηκε να δηλώσει η Λένα Δροσάκη.

Θυμίζουμε, πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη συνεργάζονται αυτή την περίοδο στην παράσταση «Photograph 51» στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον χωρισμό

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση των ηθοποιών ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 2022 σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκε πάρτι θεατρικής παράστασης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη να ποζάρουν μαζί, αλλά και με τον συνάδελφό τους, Γιώργο Παπαγεωργίου.

 Η γνωριμία, η πρώτη κοινή εμφάνιση και η πρόταση γάμου στην Άννα Βίσση

Η σχέση τους ξεκίνησε την άνοιξη του 2019 και τον πρώτο καιρό είχαν επιλέξει να την κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό, αφού δεν το γνώριζαν ούτε οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι.

«Είμαστε μια φορά σε ένα ταξίδι στο Ναύπλιο κρυφά. Τον παίρνει μια δημοσιογράφος και τον ακούω να λέει “Δροσάκη; δεν την ξέρω καν” και εγώ ήμουν μέσα και έκανα μπάνιο. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό να ακούς κάτι τέτοιο, ήθελα να βάλω τα κλάματα να θυμώσω, αλλά μετά έλεγα καλά κάνει», είχε εξομολογηθεί η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή Στούνιο 4 πριν ένα χρόνο.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός περιέγραψε την γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη λέγοντας: «Γνωριστήκαμε όταν έπαιζα στο Οριάντ Εξπρές και είχε έρθει να δει την παράσταση. Ήταν η πρώτη μέρα του χρόνου είχαμε πάει για ποτό μετά την δουλειά. Εκείνο το βράδυ ήταν λίγο περίεργο, γιατί εγώ βαριόμουν λίγο, ήμουν λίγο κουρασμένη και καταλήξαμε οι δυο μας να γελάμε πάρα πολύ, φύγαμε τελευταίοι, δεν το περίμενα».

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 στο Φεστιβάλ Βενετίας και στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι Στο Δωμάτιο» του Κώστα Γαβρά, στην οποία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Αλέξη Τσίπρα. Περπάτησαν χέρι χέρι στο κόκκινο χαλί και ο ηθοποιός ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στα social media αποκαλώντας τη Λένα Δροσάκη ως «το κορίτσι μου».

Στις 26/01/2020 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται, όπου είχε μιλήσει για τη γνωριμία του με την Λένα Δροσάκη.

Όπως τόνισε στη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό, στα 43 του χρόνια, νιώθει ότι έχει βρει τον έρωτα της ζωής του. Σε ό,τι αφορά τη γνωριμία τους, σχολίασε το εξής: «Την είχα χαιρετήσει σε μια παράσταση, αλλά δεν μου έδωσε καμία σημασία».

«Ναι, ναι! Δεν έχω να πω κάτι άλλο! Είναι όπως το λες», απάντησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όταν οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν η Λένα Δροσάκη είναι η γυναίκα της ζωής του. «Είναι άλλα αυτά που θέλεις από τη ζωή σου στα 43. Βρήκα τον άνθρωπό μου, δόξα τω Θεώ ορκίζομαι» και συμπλήρωσε: «Κάποια πράγματα έρχονται και σε βρίσκουν στη ζωή σου. Κάποιες φορές τα πιέζεις, κάποιες φορές τα υπεραναλύεις, κάποιες φορές δεν τα βλέπεις. Έρχεται όμως η στιγμή που το αναγνωρίζεις και το αναγνωρίζει και ο άλλος και προχωράς».

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου 2020) το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε το καλύτερο δώρο στην σύντροφό του, αφού της ζήτησε μπροστά σε όλους τους θαμώνες να την παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην καλή του, κάνοντάς της έτσι μια πρόταση γάμου-έκπληξη, που την άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

«Θα με παντρευτείς αγάπη μου;», την ρώτησε και όλο το μαγαζί σείστηκε από τα χειροκροτήματα. Η Λένα Δροσάκη, φανερά συγκινημένη, είπε το πολυπόθητο «ναι» και δέχθηκε το μονόπετρο που της πρόσφερε.

Ο πολιτικός γάμος, η δύσκολη εγκυμοσύνη κι ο ερχομός του παιδιού τους

Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με 25 μόλις καλεσμένους το καλοκαίρι του 2020 με πολιτικό γάμο στα Βραχνέϊκα της Πάτρας.

σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με 25 μόλις καλεσμένους  με πολιτικό γάμο στα Βραχνέϊκα της Πάτρας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη. Το γνωστό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο του παιδί.

Στον γάμο ξεχώρισε η νύφη η οποία βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης κι ένα μήνα μετά γέννησε τον γιο τους.

Η Λένα Δροσάκη είχε μιλήσει μάλιστα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε. «Eίχα μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, στην αρχή η αγωνία μου ήταν να επιβιώσουμε και οι δύο. Κινδυνέψαμε και οι δύο. Γέννησα στον 8ο μήνα».

Ο γιος του ζευγαριού, ο Αναστάσης τους ήρθε μέσα στην καραντίνα. Παρά τις δυσκολίες όμως, αυτό φαίνεται πως ένωσε πιο πολύ το ζευγάρι.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν έτοιμος και διατεθειμένος να μπω σε αυτήν την περιπέτεια. Είναι ένα μωρό φουλ καραντίνας. Μπήκα γρήγορα στη διαδικασία να βοηθήσω και τη γυναίκα του και να συνδεθώ με το παιδί. Ήμουν εκεί και ίσως σε μια άλλη συνθήκη διαφορετική να μην είχα καταφέρει να έχω τέτοιο δέσιμο με το μωρό. Σε μια άλλη κανονικότητα σίγουρα θα έτρεχα περισσότερο. Αυτή η αναγκαστική συνθήκη μας έκανε να δεθούμε πιο πολύ σαν οικογένεια και να αποκτήσω μια σχέση με το μωρό μια σχέση που ίσως αλλιώς θα αργούσε».

Η δικαστική διαμάχη της Λένας Δροσάκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Λίγο καιρό μετά ξέσπασε και η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και η Λένα Δροσάκη ήταν ανάμεσα στις γυναίκες που μίλησαν δημόσια για τα όσα είχε βιώσει η ίδια. Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη είχε βρεθεί στο δικαστήριο δίπλα στα θύματα που κατηγόρησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του καθ’όλη τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό ΟΚ! ο ίδιος είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ περήφανος για τη γυναίκα μου, για τη στάση της και τη δύναμή της. Τη θαυμάζω».

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου για ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού που τελέστηκαν το 2010 και το 2014, ήταν μια δικαίωση για τη Λένα Δροσάκη που στήριξε το ελληνικό #Metoo.

Η τελευταία συνέντευξη της Λένας Δροσάκη στην εκπομπή «Δύο στη 1»

Η Λένα Δροσάκη με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Τέχνης παραχώρησε πριν λίγες μέρες, και πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού, συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» όπου μίλησε για την απόφαση να μοιραστεί τη δική της προσωπική εμπειρία στo πλαίσιo του ελληνικού κινήματος metoo.

«Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω την απόφαση να μιλήσω δημόσια και νομίζω πως δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Όταν όμως κοιτάζω τον γιο μου, τον Αναστάση και λέω ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και εκείνος τι σημαίνει αξιοπρέπεια και σεβασμός, όφειλα να αντιμετωπίσω και εγώ πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να τα μάθω στο παιδί μου» εξομολογήθηκε αρχικά η Λένα Δροσάκη. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μετά τη δική μου κατάθεση στο δικαστήριο, εγώ αισθάνομαι ελεύθερη» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διατηρούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και έτσι όσο αθόρυβα παντρεύτηκαν τόσο αθόρυβα αποφάσισαν να χωρίσουν.

Φωτογραφίες: NDP photo agency, Instagram, OK!

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό