16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ακόμη πιο κοντά στο Final-8 ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση της Σπαντάου

Ειδήσεις Ελλάδα

Λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού, η Σπαντάου δεν θα είναι παρούσα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του Α΄ Ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης, γεγονός που φέρνει τον Ολυμπιακό μία ανάσα από την πρόκρισή του στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο σύλλογος του Βερολίνου ενημέρωσε επίσημα τη διοργανώτρια αρχή (LEN) ότι εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων με τα απανωτά κρούσματα Co-19 στην ομάδα είναι αδύνατο να ταξιδέψει στη Ρώμη για να λάβει μέρος στο τρίτο «παράθυρο» της διοργάνωσης.

Ως εκ τούτου, η γερμανική ομάδα θα χάσει με 10-0 άνευ αγώνος και τα τρία ματς που επρόκειτο να δώσει στην Όστια με την Προ Ρέκο, τη Μαρσέιγ και την Ορτίτζια.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά επισφραγίζει την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-8 του Βελιγραδίου, άσχετα με το γεγονός ότι στα προηγούμενα «παράθυρα» οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει και τα δύο ματς με την Σπαντάου.

Για να συμβεί κάτι διαφορετικό, να μείνουν, δηλαδή, εκτός της προνομιούχου τετράδας του ομίλου τους οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα πρέπει να μην πάρουν πάνω από ένα βαθμό στα τρία ματς που θα δώσουν στη Ρώμη (Δευτέρα 19/4 με Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Τρίτη 20/4 με Προ Ρέκο και Τετάρτη 21/4 με Μαρσέιγ) και παράλληλα η ουραγός Ορτίζια να πετύχει δύο νίκες (παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τη Σπαντάου), ώστε να τους ξεπεράσει.

Με δεδομένο ότι η ιταλική ομάδα έχει μόλις μία νίκη σε επτά ματς και της απομένει ένας αγώνας με την πολύ ισχυρή Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ο συνδυασμός να μείνει ο Ολυμπιακός εκτός τελικής φάσης μοιάζει απίθανος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό