20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ακόμη ένα game περνά στη μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Martha is Dead, το ψυχολογικό θρίλερ που διαδραματίζεται στην Τοσκάνη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα γίνει ταινία απο τις Wired Productions, Studios Extraordinaires και την δημιουργό του παιχνιδιού LKA. Στο Martha is Dead οι gamers υποδύονται τη Giulia, μια νεαρή γυναίκα που βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα μυστήριο μετά το θάνατο της δίδυμης αδελφής της, της Martha.

Ο συγγραφέας και σχεδιαστής του Martha is Dead, Luca Dalcò, χαρακτήρισε την επικείμενη μεταφορά ως “όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”.

“Κάθε στοιχείο του Martha Is Dead δημιουργήθηκε με εξαιρετική ακρίβεια και φροντίδα. Η πολυπλοκότητα της αφήγησης σχεδιάστηκε σχολαστικά, οπτικοποιήθηκε, ακόμη και διαμορφώθηκε με γνώμονα την κινηματογραφική ποιότητα”, δήλωσε ο Dalcò.

Ο CEO της Wired Productions, Leo Zullo, πρόσθεσε ότι το σκηνικό και η αφήγηση του παιχνιδιού καθιστούσαν το Martha is Dead τον “τέλειο υποψήφιο” για τη μεταφορά του σε ταινία. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τα Studios Extraordinaires για να δημιουργήσουμε μια κινηματογραφική εμπειρία ορόσημο, που θα συνδυάσει την τέχνη του παιχνιδιού και της κινηματογραφικής παραγωγής με έναν άνευ προηγουμένου τρόπο”, δήλωσε ο Zullo.

Οι André Hedetoft και Andreas Troedsson από τη σουηδική εταιρεία παραγωγής θα είναι οι συν-σκηνοθέτες του Martha is Dead. Ο Hedetoft θα γράψει επίσης το σενάριο της ταινίας.

“Το Martha Is Dead είναι ένα αφηγηματικό αριστούργημα, υφαίνοντας με δεξιοτεχνία ένα συναρπαστικό μυστήριο δολοφονίας από την οπτική γωνία μιας νεαρής γυναίκας με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ”, ανέφεραν οι συν-σκηνοθέτες σε κοινή δήλωσή τους. “Ανυπομονούμε να ζωντανέψουμε αυτή τη στοιχειωμένη ιστορία, προσφέροντας τόσο στους fans όσο και στους νέους θεατές μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστοί στην φιλοσοφία του παιχνιδιού”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό