31 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Ακόμα μία παιχνιδάρα δωρεάν στο Epic Games Store

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Epic Games Store συνεχίζει να μοιράζει δώρα για το κλείσιμο της χρονιάς και πριν από λίγο έγινε διαθέσιμο το Saints Row για όλους τους επισκέπτες του καταστήματος, αρκεί φυσικά να ολοκληρώσουν την εικονική αγορά του με μηδενικό αντίτιμο μέχρι και αύριο 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Πρόκειται για το reboot του Saints Row που κυκλοφόρησε το 2022. Ως το μελλοντικό αφεντικό, με τον Neenah, τον Kevin και τον Eli στο πλευρό σας, θα σχηματίσετε τους The Saints – και θα αναμετρηθείτε με τους Los Panteros, τους The Idols και τον Marshall, καθώς θα χτίζετε την αυτοκρατορία σας στους δρόμους του Santo Ileso και θα μάχεστε για τον έλεγχο της πόλης. Σε τελευταία ανάλυση, το Saints Row είναι η ιστορία μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, απλώς ο κλάδος που ασχολούνται οι Saints τυχαίνει να είναι το έγκλημα.

Ζήστε το μεγαλύτερο και καλύτερο Saints Row playground που δημιουργήθηκε ποτέ: ο μοναδικός εκτεταμένος κόσμος του Santo Ileso είναι το σκηνικό για ένα ξέφρενο sandbox με συναρπαστικές παράλληλες δραστηριότητες, εγκληματικές επιχειρήσεις και αποστολές blockbuster, καθώς πυροβολείτε, οδηγείτε και κάνετε πτήσεις με wingsuit για να φτάσετε στην κορυφή.

Saints Row – [Epic Games Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό