23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ακόμα και αν φοράς ακουστικά, το Shazam αναγνωρίζει τραγούδια σε άλλες εφαρμογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να βρείτε ένα τραγούδι από μια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιώντας το Shazam, αλλά είχατε συνδέσει τα ακουστικά σας και δεν μπορούσατε; Το Shazam, που ανήκει στην Apple, έχει επιδιορθώσει αυτόν τον περιορισμό.

Στην τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Shazam, v17.3, οι χρήστες μπορούν πλέον να αναγνωρίζουν μουσική από τον περιβάλλοντα χώρο τους ή από άλλες εφαρμογές, όπως το YouTube, το Instagram και το TikTok, ενώ τα ακουστικά τους είναι συνδεδεμένα. Τόσο τα ενσύρματα όσο και τα ασύρματα ακουστικά λειτουργούν με την ενημέρωση, και δεν χρειάζεται να είναι κατασκευασμένα από την Apple.

Απλά ανοίξτε την εφαρμογή Shazam, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει το εικονίδιο ακουστικών για να επιβεβαιώσετε ότι τα ακουστικά σας είναι συνδεδεμένα και, στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή όπως θα κάνατε κανονικά, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της νέας λειτουργίας.

Επομένως, αν παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube με τα ακουστικά σας και ακούτε ένα τραγούδι που μπορεί να σας αρέσει, το Shazam μπορεί τώρα να το αναγνωρίσει. Πριν από την ενημέρωση, θα έπρεπε να αποσυνδέσετε τα ακουστικά σας και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να το αναγνωρίσετε.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό