18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ακυρώνεται για 4η χρονιά η έκθεση της Γενεύης.

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ακυρώνεται με τους διοργανωτές να δηλώνουν ότι θα διεξαχθεί αποκλειστικά το αδερφό σαλόνι αυτοκινήτου στην Doha του Qatar. Το πλάνο για την έκθεση της Γενεύης το 2023 ήταν να λάβει χώρα στις 14-19 Φεβρουαρίου αλλά οι παγκόσμιες συνθήκες επέβαλαν στην Comite permanent du Salon International de l’automobile de Geneve να αναθεωρήσει.

“Εξαιτίας της αβεβαιότητας στην παγκόσμια οικονομία και την γεωπολιτική καθώς και τα ρίσκα που συνδέονται με την εξέλιξη της πανδημίας, οι διοργανωτές αποφάσισαν να εστιάσουν αποκλειστικά στον προγραμματισμό του event στην Doha το 2023.“

Δήλωσε ο πρόεδρος του ιδρύματος, Maurice Turettini, συμπληρώνοντας ότι “έγινε ότι ήταν δυνατό για να μπορέσει να διεξαχθεί η έκθεση τον Φεβρουάριο” αλλά εν τέλει “οι κίνδυνοι ξεπερνούσαν τις ευκαιρίες” και “αρκετές μάρκες δεν ήταν σε θέση να δεσμευτούν για την συμμετοχή τους σε μία έκθεση στην Ευρώπη τον χειμώνα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη φορά που ακυρώθηκε η έκθεση της Γενεύης ήταν το… μακρινό 2020, όταν ξεκινούσε η πανδημία στην Ευρώπη ενώ για τον ίδιο λόγω δεν διεξήχθη ούτε το 2021, ούτε το 2022 παρότι οι αρχικές ενδείξεις έδειχναν μία προσπάθεια να μην ακυρωθεί φέτος. Τώρα “ξεμένουμε” με την Geneva International Motor Show Qatar για την οποία δεν έχουμε καμία πληροφορία καθώς φέτος θα είναι, εκτός απροόπτου, η πρώτη φορά που θα γίνει το event που είναι προγραμματισμένο να διεξάγεται μία κάθε δύο χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό